Chicane a Rio-ban - Játékkal!
Címlap / Chicane a Rio-ban - Játékkal!

Chicane a Rio-ban - Játékkal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ha szeretnéd előben hallani a legendás Saltwater-t, a Dont give up-ot vagy bármelyik hihetetlen slágert a világhírű Chicane-től és újra átszeretnéd élni a szabadtéri Rio-s partik felejthetetlen hangulatát, akkor mindenképpen itt a helyed Június 12-én Pünkösd Vasárnap velünk! A koncert után a keményebb ritmusokért a JULIA CARPENTER a felelős. 

2011.Június 12., Pünkösd Vasárnap
(Hétfő munkaszüneti nap)
Hatalmas örömünkre szolgál, hogy a világsztár CHICANE is a Rio-t választotta idén nyáron!

Koncertkezdés: 23:00

Fellépnek még:
JULIA CARPENTER (exkluzív 3 órás szett)
MR KAUFER
warm up by LaCora

Jegyek kaphatók KEDVEZMÉNYES 2000 FT-os ÁRON ELŐVÉTELBEN a RIO-ban, a TEX országos hálozatában és a Ticketbox.hu oldalon!

CHICANE Biográfia:


Chicane zenéjét nem lehet stílusok közé szorítani. Az elektronikus zene stílusaiból merít, de ahogy hallunk a zenéjében house-t és ambientet ugyan úgy fellelhetőek a trance és a drum and bass jegyei is. Chicane más néven Nick Bracegirdle, Buckinghamshire-ben született és 1995ben kezdte karierjét akkor még DISCO CITIZENS néven. Leo Elstob-al dolgozott együtt és közösen meg is jelentették a "Right Here Right Now"-t. 1 évvel később Nick megalapította saját kiadóit Cyanide Music és Modena Records néven.


Az Offshore mint Chicane debütáló single-je kirobbanó siker lett. 1996 decemberében az angol charton a 14. helyig menetelt míg az MTV Dance Chart-ján az első helyet foglalta el, Németország hivatalos listáján pedig a 32. helyet szerezte meg. Az Offshore videoja Ibizán lett elkészítve. Footprint nevet viseli az az 1997 márciusában megjelentetett single ami Disco Citizens név alatt futott még mindig és az angol listán a 34. az MTV listáján a 2. helyet foglalta el. Miután Leo Elstobtól különvállt megjelnt a második Chicane single Sunstroke címmel ami az angol lista 21. helyén landolt. Majd 97-ben megjelent az Offshore 97-es válltozata Offshore 97 néven. Az ok: Anthony Pappa Offsohre mixe és a Power Circle "A little love a little life" mixe amik olyan hihetetlen hangzással rendelkeztek, hogy ezeket a mixeket Nick hivatalossá tette. És jól döntött, ugyan is a szám az angol listákon a 18. helyen végzett.

Az első Chicane album, amin 11 szám kapott helyett, 1997 októberben jelent meg "Far from the maddening Crowds" címmel. Az első szám, egy ambientes elszállás úgymond az intro. A második track egy csodálatos Offshore bevezetés. A két fantasztikus sláger az albumról még a Sunstroke és a Lost You Somewhere. Napjainkig kb. 90000 példányt adtak el az albumból.

1998 visszafogott év volt Chicane számára, de Disco Citizens néven megjelent "Nagasaki Badger" ami Nick véleménye szerint a legjobb Disco Citizens track. De 1998 őszén visszatért Chicane a "Strong in Love" című számmal. Ez a szám kísértetiesen hasonlít a "Right Here Right Now"-ra. Azt azonban tudni kell, hogy a "Strong in Love" című számot Nick, Ray "Madman" Hedges-el közösen hozta össze. Madmanről pedig tudni kell, hogy a Boyzone producere volt. A szám a 32. helyet szerezte meg magának az angol listákon. 1999 májusában jelent meg a Saltwater, ami hihetetlen siker volt mindenfelé ahol csak hallani lehetett, amit Nick szintén Ray "Madman" Hedges-el készítettek el közösen. Ez a single a 6. helyen végzett az angol listákon, ami a magam nemében hihetetlen számnak tekinthető és a legtöbbet játszott szám lett Ibizán. ’99 augusztus egy szintén kedves dátum, hiszen ekkor jelent meg a Chilled EP, ami egy 6 számból álló kis szösszenet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Chicane egy igen egyedi ember az elektronikus zenei világban. Rengeteg stílust hoz össze és mindig úgy keveri a lapokat hogy a végén a saját hangzásában lenyűgöző és nagyon eredeti. Aki még nem hallotta annak itt az ideje pótolnia ezt a hiányosságot aki pedig igen, az pontosan tudja miről is beszélek.


Szeretnél soron kívül bejutni a Rio kiemelt bulijaira, koncertjeire?
Légy résen, hiszen idén nyáron a Rio összes kiemelt bulijára megnyerheted a belépődet!
 
Hogy mit kell tenned?
Lájkold a cikket, hogy tudjuk, Te ott szeretnél lenni, és csatlakozz hozzánk a facebookon, hiszen a nyerteseink nevét ott fogjuk kihirdetni!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 741 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x