Tömni valóék a kupi ellen!
Címlap / Tömni valóék a kupi ellen!

Tömni valóék a kupi ellen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Így a tavaszi nagytakarítás után talán nem ártana fenntartani a megteremtett rendet, és megelőzni azt, hogy a totális káosz újra meg újra eluralkodjon az otthonodban.  

A minimál stílus nem fér meg a sok-sok apró lim-lommal. A „polcra kipakolunk minden lomot” ideje a szocreál bukásával lejárt. Helyette van  nekünk sok-sok tömnivaló doboz, ami csak arra vár, hogy katonás szigorral rendezettséget és színt csempésszen a mindennapjaidba.
 
 

Nézd meg a házad, és megismered önmagad. Rendezd az otthonod, és te is kiegyensúlyozottabbá válsz. Mert a házad te vagy. Van, hogy mindened szanaszét. Hogy azt sem tudod, mit hol találsz. Vagyis de. Tudod. Abban a kupacban lesz az a cuki kis ruha az esti randira, és a másikban találod azt az édes kis nacit, amit holnap szeretnél felvenni. Na de álljon már meg a menet. Mi vagy te, nő vagy a tíz csapás egyike?
 

Kezdd el a dobozolást még ma. Imádni fogod. Színes, kicsi, nagy, rekeszes, van itt minden. A dobozokat akár fel is cetlizheted, hogy tudd, mit hol találsz. A dobozok pedig pazar látványt nyújtanak.

Egyébként csak így egymás között. Lenne egy kérdésem. te ki mered nyitni a ruhásszekrényed egy vendég előtt? Félsz, hogy amikor kinyitod, a „nincs egy göncöm sem!” állításodat 100%-osan megcáfolja a szekrény rátok zúduló tartalma - és egyben erősíti, ugyanis tény. Csoda lenne, ha bármit is megtalálnál a rendetlenségben.
 
  

Csak csendben árulnám el, frenetikus érzés, amikor kinyitod a szekrényed, és mindent megtalálsz benne. Amikor átlátod a ruhatárad, és nincs hisztéria reggel, hogy mit vegyél fel. Mert tematika szerint rendezheted a rucikat.
 

Tiltsd ki az életedből a kupit, tömd bele, pakold bele, rendezgesd, amíg belefér. Mert bele fog. Ha nem, akkor meg van másik. Nagyobb, kisebb, szélesebb, hosszabb. Minden igényt kielégítő.

Képek:

www.ikea.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 475 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x