A legpazarabb szálloda Balin
Címlap / A legpazarabb szálloda Balin

A legpazarabb szálloda Balin

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A Bvlgari szállodalánc tagjai közül minden bizonnyal a legközkedveltebb célpont Bali. Hogy miért? A képek úgy gondolom magukért beszélnek. 

A Bvlagari Resorts a világ egyik legexkluzívabb szálloda lánca. Ugyan még csak elvétve találhatóak meg a világon, de ez egyáltalán nem probléma: ritkasága még előkelőbbé teszi.
 


 

A leggyönyörűbb - minden kétséget kizáróan - a Balin található resort. Csodálatos. Nemcsak az épület, és az elegancia, amit sugároz, hanem a környezet is, ami levesz a lábadról: 150 méterrel az Indiai- óceán felett élvezheted a látványt, amit Bali nyújt.
 


 

A felső tízezer Balin kizárólag a szállodában találhat Bvlgari üzletet, a maga egyedi óráival, kiegészítőivel, táskáival.

 


A fehér homokos tengerpart, a sziklák, és a tenger közötti lenyűgöző terület elérhetetlen a hétköznapi ember számára. Ide csak a szálló vendégei jöhetnek, a kifejezetten erre a célra kialakított lifttekkel.

A képek magukért beszélnek. Keleti kényelem, nyugati luxus - amit persze csak kevesen engedhetnek meg maguknak. Az emberiség 99,9%-ának marad a gyönyörködés, a Bvlgari weboldalán, vagy éppen a flickr.com képei között...


Képek:
ww.blvgari.com

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 409 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x