Fitness Night 2011: őrületes edzésesek!
Címlap / Fitness Night 2011: őrületes edzésesek!

Fitness Night 2011: őrületes edzésesek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A szokványos fitness órák mellett számos új program várja az egészséges életmód követőit.  

Ismét örülhetnek a mozgás szerelmesei, mert a NIVEA és a Lite Wellness Club összefogásával különleges programokon vehetnek részt. Az általános aerobik órák mellet idén először  ingyenes szemináriumokat is lehet látogatni, melyek többek között a egészséges sporttáplálkozás, a kismamatorna és az erő-állóképesség fejlesztés témakörét érintik.

A közkedvelt éjszakai fáklyás SPINNING® mellett olyan izgalmas csoportos órákat is ki lehet próbálni, mint a Zumba, a bodyART, TRX® és a Pilates. A kevésbé mozgékonyak állapotfelmérő egészségügyi szűréseket vehetnek igénybe, a játékosabb kedvűek squash kupa keretében mutathatják meg, hogy mit tudnak, az edzésben kifáradt résztvevők pedig egész nap kedvezményes áron részesülhetnek a különböző masszázsfélék lazító kényeztetésében.
 

A 16 órakor kezdődő programot DJ show és pergő konga ritmus színesíti, ami segít, hogy egész éjszaka kitartson a lendület! Az első 300 érkezőt értékes ajándékokkal várják, a nap végén pedig minden regisztrált vendég tombolasorsoláson vesz részt.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 633 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x