DJ Kustánczi Lia lecsapott Tiestora és Arminra!
Címlap / DJ Kustánczi Lia lecsapott Tiestora és Arminra!

DJ Kustánczi Lia lecsapott Tiestora és Arminra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Tiesto és Armin van Buuren örök favoritjai Liának, így természetesen a bulizáson kívül szakmai kérdéseket is megvitatott a két hírességgel! Sőt még a közös együttműködés is szóba került! 

Kustánczi Lia már több mint egy éve dolgozik a dj szakmában, így természetes volt, hogy a Balaton Sound nem maradhat ki az életéből. Azt azonban nem tudta, hogy ez az idei fesztivál hatalmas meglepetésekkel szolgál majd. Lia menedzsere a helyszínen felvette a kapcsolatot Tiesto menedzsmentjével, így kerülhetett sor a személyes találkozásra. A szépség izgatottan várta, hogy a koncert előtt a backstage-ben pár mondatot válthasson a világsztárral, azt azonban álmában sem gondolta, hogy Tiesto elkéri majd a cd-jét. Két nap elteltével érkezett egy e-mail Lia menedzserének, hogy nagyon tetszik nekik Lia zenéje, és akár közös tervekről is beszélhetnének!  Lia el sem hitte, hogy ez megtörténhet vele!
 

A Sound utolsó napján pedig Lia másik nagy kedvence, Armin van Buuren lépett színpadra, akivel szintén személyesen is tudott találkozni. Ez egy rövidebb beszélgetés volt, de ő is elkérte Lia cd-jét. A világsztár hihetetlenül kedves és közvetlen volt. Lia reméli, hogy még találkozhat vele.
 

„Életem legszebb négy napja volt ez. Nemcsak a fantasztikus bulik, a napsütés és a Balaton miatt, hanem mert egy álmom válhatott valóra. Tiesto és Armin van Buuren rajongó vagyok, így az hogy személyesen beszélhettem velük, hihetetlen számomra. Most minden erőmmel az új dalomra és klipemre készülök. Remélem, hogy ez is tetszeni fog Tiestonak és csapatának, mert mindenképpen elküldöm nekik. Bízom benne, hogy tényleg összejön egy közös dal Tiesto-val!” mesélte izgatottan Lia

Lia augusztus közepén forgatja legújabb klipjét, mely angol nyelvű lesz. Reméli, hogy az új dal kapcsán már nemcsak a hazai közönség fogja ismerni a nevét, hanem nemzetközileg is elismert lesz!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 597 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x