Bájos csajos loft: rakjuk össze olcsón!
Címlap / Bájos csajos loft: rakjuk össze olcsón!

Bájos csajos loft: rakjuk össze olcsón!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Lenyűgözően bájos lakás, amire több, mint valószínű, hogy csak hetykén legyintenél egyet, hogy na de ez tuti megfizethetetlenül drága! Pedig... 

Bejártuk az Ikeát, célunk pedig az volt, hogy minél olcsóbban alkothassunk valami hasonlót - vagy legalábbis bebizonyítsuk: nem kell messzire menni, vagy épp több százezer forintot kiadni azért,  hogy otthonunkba csodás vintage stílust varázsoljunk minimállal, és XXI. századi modernséggel fűszerezve.
 

Jelzem, esetünkben egy nappaliról van szó, ahová a bútorok hosszú távra, és nem egy-két hónapra kerülnek be – ezt a szempontot érdemes szem előtt tartani a továbbiakban. Megdöbbentő lesz látni, hogy egy ilyen csoda nappalit mennyiből össze lehet rakni.
 
Az EXPEDIT könyvespolc kifejezetten jó választásnak tűnik, hiszen nemcsak, hogy könyveket, de az üzletben található kreatív dobozokat is rápakolhatod, rendszerezve életedet. A polc egyébként a fentihez kísértetiesen hasonlít, bár valószínűbb, hogy azt a polcrendszert asztalosmesterek rakták össze. Az én apukám gyakran készít hasonlókat, így tisztában vagyok vele, hogy minimális anyagköltséggel, és akár egy fél nap alatt is elkészíthető a szekrénysor - amit akár darabokban is megvásárolhatsz az Ikeában.
 
A BASISK Álló-/olvasólámpára ár alapján esett a választás, ám ennek duplájáért már kaphatsz a fentihez kísértiesen hasonlót.
 
Sikerült megtalálni a képen található kanapé ikertestvérét, ám az ára meghaladta a 250 000 Ft-ot, így inkább egy olcsóbb verziót választottam, amihez bárki hozzájuthat. A mi kanapénk ennek csupán töredéke. Aki tisztában van a bútorszalonok áraival, meg fogja becsülni a KARLSTAD Fekvőfotel árát.

Néha az utamba sodor az élet egy-egy anti-Ikeás fazont, aki kitűnően tud az Ikea minősége ellen érvelni. Csak jelzem, Budapesten minden második albérletben Ikeás bútorokat találhatsz - így is reklámozzák őket- melyeknek minősége és komfortossága ár- érték- minőség arányban utánozhatatlan.
 
Ha kényelem, akkor párnák, ha pedig párnák, akkor legyenek színesek, és nem a jól megszokott formájúak. A kanapé tökéletes kiegészítői a HALLÖ párnák, amikhez potom összegért juthatsz hozzá, életet lehellve vele lakásodba.

Egy ilyen csodaszép, kényelmes kanapén bármikor elérhet az álom, amikor pedig nem árt, ha van mivel betakarózni. Erre az esetre a legtökéletesebb megoldás a pihe-puha polártakaró, amiből - már csak árára való tekintettel is - célszerű többet beszerezni. Mellesleg napközben a kanapé szélére hanyagul ráejtve is pazar látványt nyújt.
 
Valljuk be, a LACK asztal neve már lassan senki számára sem idegen. Legalábbis azoknak biztosan nem, akik gyakran lapozzák az Ikea katalógusát, vagy látogatnak el az üzletbe. Olcsó, praktikus, könnyedén dekorálható. A fenti lakás elengedhetetlen eleme.
A fehér falak közül előkelően kiemelkedő falióra szintén pár ezer forintért beszerezhető, ám a látvány amit nyújt, egyszerűen megfizethetetlen. A minimál loft ridegségének tökéletes kiegészítője.
 
A merészebbek kedvéért íme egy tündöklően előkelő csillár, aminek merevségén a lakásban található rózsaszín kiegészítők enyhítenek. A bátrabbaknak kötelező darab!
 
Végül pedig az örök igazság: aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! Vásárolj művirágot, hogy elkerülhesd az állandó fejfájást: hogy ugyan meglocsoltam-e ma a Rozit?
Végül pedig íme az árjegyzék, csak hogy lásd, egy bútorszalonos kanapé árából megúszható egy valóban stílusos, csajos nappali, ami aztán hosszú éveken át életed fő színtereként funkcionálhat.

EXPEDIT könyvespolc: 21 990 Ft
BASISK Álló-/olvasólámpa: 5 990 Ft
KARLSTAD Fekvőfotel: 75 000 Ft
HALLÖ Párna: 1 790 Ft/ db
KRISTALLER csillár: 9980 Ft
Polarvide takaró: 695 Ft
LACK dohányzóasztal: 1490 Ft
PUGG Falióra: 3 990 Ft
SMYCKA Művirág: 495 Ft
SNARTIG váza: 150 Ft

Képek:

www.blog.otherside.hu,
Néder Melinda- lakberendező
Barangolj el Néder Melinda weboldalára, és hagyd, hogy lenyűgözzenek a csodás ötletek, belterek, lakások!

www.ikea.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 729 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x