Gebe címlaplányok a kukába?
Címlap / Gebe címlaplányok a kukába?

Gebe címlaplányok a kukába?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Amikor azt látjuk a tv-ben, hogy fél New York romba dől egy filmben azt elhisszük? Nem. Vagy amikor az látjuk, hogy egy sima gyíkból Godzilla méretű szörny lesz a sugárzás hatására? Nem. Akkor miért hisszük el azt, hogy akiket látunk, azok különb emberek mint mi és miért akarunk rájuk hasonlítani?  

Nagyon sokszor kapok olyan leveleket, amikben pasik és csajok is írnak, hogy ők most látták ezt vagy azt a filmet, és a szereplőnek milyen szuper teste volt, és nekik hogyan lehetne olyan, tudom-e, hogy milyen edzéstervet diétát követtek?

A legfontosabb, amit nem árt figyelembe venni, hogy a filmeken látható emberek a hétköznapokban egyáltalán nem néznek ki annyira jól, mint a moziban. Ennek leginkább az az oka, hogy nem feltétlen tartható folyamatosan egy adott külső.

Christian Bale például a Gépész című film kedvéért 24 kilót fogyott, aki látta a filmet megerősítheti, hogy csont és bőr volt. Hogyan hozta össze? Egy orvosi diétával, ami minimális kalóriafogyasztás írt elő, és napi kétszer ment el futni 6-10 mérföldet (kb. 10-15 km). Majd jött a következő filmje, a Batman, amiben megint ki volt gyúrva, mint a hegyi hangya. Vagyis visszaszedte a leadott 24 kilót, és még magára pakolt pár kiló izmot.
Hogyan lehet ezt összehozni? Ez a munkája. Semmi más dolga nincs, csak hogy 3 hónapig magával és a testével foglalkozzon. Motiváció kell? 20-30 millió dollár filmenként szerintem eléggé motiváló tud lenni.

A női oldalon érdekes mód nem nagyon találunk ekkora ingadozásokat, talán csak Rene Zellweger produkált hasonlót, de ő aztán kínkeservesen tudta leadni a felszedett kilókat.

A nők részéről nézzük inkább a címlapfotókat, a modelleket. Szerintem nincs olyan ember a Földön, aki elhiszi, hogy azok a képek nincsenek kicsit manipulálva. Elég megnézni csak a bőrét, a színét... már ott kibukik, hogy a photoshop-nagy barátja a sztároknak.

Az igazán durva, mikor azzal jönnek a csajok edzésen, hogy az újságokban azt látni, hogy a modellek vékonyak és akkor mindenkinek vékonynak kell lenni, mert a pasiknak azt tetszik. Persze, egy csinos nő kinek ne tetszene? De nem egy 14 éves kislány, aki azért olyan gebe, mert a hormonok még nem indultak be nála. Az akit, most istenítenek, hogy mennyire jó alakja van, két év múlva depressziósan fog kuksolni otthon, mert a kutya nem fogja hívni modell munkára, ugyanis a hormonok hatására, felkap majd pár kilót, lesz feneke, melle és máris nem fog belepasszolni a címlapos „Jó nő” kategóriába. Otthon kuksol majd depressziósan, ahogyan azt a nők nagy része teszi, miközben tiszta lelki beteg az alakja miatt, miközben elfelejtik, hogy tök jól néznek ki, jó alakjuk van!

Készítettek egy kutatást, aminek az volt a lényege, hogy megkérték a pasikat és csajokat, hogy 1-től 10-ig terjedően, képek alapján jelöljék meg, hogy szerintük mi tetszik a pasiknak. Érdekes, hogy a nők a 2-3 vagyis a nagyon sovány alakot írták, míg a pasik az 5-6, inkább átlagosnak és sportosnak mondhatót jelölték.

Akkor kinek is szól a nagy fogyni akarás? Egymásnak? Nők közötti rivalizálásnak? Mert, ha a pasiknak, akkor előbb érdemes lenne megkérdezni, hogy nekik vajon mi tetszik? Lehet, hogy feleannyi elégedetlenséggel meg lehetne úszni ezt az egész felhajtást.

Nem olyan az alakunk, mint a tv sztároknak... Lehet. Nem is keresünk évente 100 millió dollárt azért, hogy úgy nézzünk ki. Persze csinosnak és jó alakúnak kell lenni, mert fontos a jó megjelenés mindkét nem esetében, de nem szabad, hogy ez határozza meg a mindennapokat.

www.sasafitness.hu


Kép:
www.sxc.hu


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x