Flashmob-al várják Hugh Jackmant a magyar bombázók!
Címlap / Flashmob-al várják Hugh Jackmant a magyar bombázók!

Flashmob-al várják Hugh Jackmant a magyar bombázók!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Most már nem titok, Hugh Jackman Magyarországra jön. Hazánk gyönyörű lányai, Freire Szilvi, Kocsis Korinna és a TV2 üdvöskéje Köböl Anita alig hitt a szemének, amikor az egyik napilapot olvasva megtudták a nagy hírt. 

A szépségek imádják a hollywoodi, egyébként ausztrál származású Hugh Jackmant, akit a Lipton Ice Tea hoz Magyarországra, ezért kapva kaptak az alkalmon, és megtáncoltatták a Vörösmarty tér kellős közepén a világsztár élethű mását. Merthogy a lányok ide, a szeptember 3-i a Nagy Közös Tánc nevet viselő "flash mob" megmozdulás helyszínére várják a sármőrt.

- Délután 15 órakor több százan jönnek majd össze, hogy eltáncolják többek között azt a koreográfiát is, amelyet Hugh Jackman táncolt el az egyik Lipton Ice Tea reklámban. Szerintem nagyon örülne neki, ha látná, mennyi emberre volt hatással! - kezdte Freire Szilvi, aki igazán jó pasinak tartja a világsztárt.

- Imádom, ha egy férfi tud táncolni! Persze számít a kinézete is, hiszen először az fogja meg az embert, de aztán az lesz a fontos, hogyan látja a világot, hogyan viszonyul hozzám, és a kapcsolatunkhoz. A humor pedig mindent visz! - árulta el az éppen szingli Freire Szilvi.
 
Köböl Anita jelenleg szintén szingliként éli a mindennapjait, Hugh Jackmanért pedig odavan. És nem csak azért, mert tud táncolni...

- Én az a könnyen szerelembe eső típus vagyok, mert annyi mindenbe bele tudok szeretni. Például egy illatba, egy apró gesztusba, mozdulatokba vagy helyzetekbe. Engem könnyű elbűvölni. Hugh Jackman pedig pont az a típusú pasi, aki bejön! - magyarázta Anita, aki a való életben is szívesen táncra perdülne a színésszel.
 

 
- Őrülten szexi, ha egy jó pasi tud táncolni! Egyfajta erőt sugároz, én meg ettől azonnal megőrülök! - nevetett a modell-műsorvezető, akinek álmai férfija határozott, karakán és céltudatos.

A szépségek közül csupán Kocsis Korinnát várja otthon a párja, aki minden bizonnyal nem sértődik meg azon, ha kedvese elárulja, sármosnak tartja a filmsztárt.

- Boldog párkapcsolatban élek, szerelmes vagyok, számomra a párom a tökéletes férfi! Lekörözi akár Hugh Jackmant is, noha ő is jól néz ki! - nevetett Korinna.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x