Hollandiában jártunk: ez lesz a divat ősszel!
Címlap / Hollandiában jártunk: ez lesz a divat ősszel!

Hollandiában jártunk: ez lesz a divat ősszel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-29

Bár megdöbbentően amorf arcok és alakok sétáltak velünk szemben az utcákon, egy dolog biztos: a holland csajok öltözködni tudnak. 

Színes, ötletes, ám mégis egyszerű összeállítások, mintha legalábbis minden nőben egy stylist veszett volna el. Végre egy ország, ahol vásárolnak a nők. Berlinben azon voltunk ledöbbenve, hogy a nők döntő többsége szinte nem is ad magára. Ehhez képest a holland példa üdítő színfoltja volt az eddig látott európai street fashion palettának.
 

Az idei ősz gazdag lesz élénk színekben, színes sálakban, na meg persze blézerekben, utóbbi az idei ősz elengedhetetlen kelléke.
 
 

Nézzük a cipőket. Minden második nő a fenti kép első és utolsó modelljéhez hasonlóban tipegett. Már itthon is több plakáton láthattuk őket, egy hónapon belül pedig biztosan ellepik a magyar utcákat is...
 

 
A bézs szín ősszel sem megy ki a divatból. Nagy, színes sálak, kötött pulóverek, és az Afrika- hangulat még mindig garantált.
 
Amit még gyakran láthattunk, az a leggings-szerű nadrág, amiket előszeretettel hordtak csak úgy, mint a túlméretezett kiegészítőket, és az SZTK keretes szemüvegeket.

Az őszi nagybevásárlás előtt érdemes szétnézni a plázák kínálatában, és a neten pár extra tippért, hogy ne vásárolj felesleges cuccokat erre a szezonra sem.

Jó nézelődést!

Képek:
www.shopping.hu


 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 629 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x