Karácsonyi kiállítás a Sterling Ékszergalériában
Címlap / Karácsonyi kiállítás a Sterling Ékszergalériában

Karácsonyi kiállítás a Sterling Ékszergalériában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A téli napforduló az északi féltekén a csillagászati tél kezdetét jelenti, a legtöbb kultúrában számos ősi népi szokás kapcsolódik hozzá, és ünnepségek kísérik, mint például a zsidó Hanuka, vagy maga a Karácsony, amelyet valószínűleg több pogány ünnepből vett át a keresztény vallás. 

A téli napforduló "a  Nap, a Fény  újjászületése". Ezen a napon a leghosszabb az éjszaka, innentől egészen a nyári napfordulóig növekszik a nappalok időtartama, ami örökké hirdeti a világosságot, a fény diadalát: a Nap legyőzhetetlen.

A fény nem csak "látvány", nem csak vizuális érzékszervünkkel megtapasztalható, sokszor hőt is közvetít, bőrünkön érezhetjük, stimulálja tapintóérzékszervúnket. Terápiás hatással van a testre s a lélekre egyaránt.


A Sterling Ékszergaléria alkotói, a hazai design-ékszerészek legjava - Peter Vladimir, az Iparművészeti Egyetem professzora és volt tanítványai, Király Fanni, Kecskés Orsolya, Stomfai Krisztina, Gaál Gyöngyvér, hogy csak néhány nevet említsünk, és több művésztanár, Lipoczki Ákos, Ádám Krisztián - által készített egyedi ékszerdesign tárgyak,  ékszerkülönlegességek  a fenti gondolatiságot hordozzák, miközben szépséget kínálnak a testnek és  léleknek. A galéria immár hagyományosnak mondható karácsonyi kiállítása január 5-ig várja a látogatókat, Budapesten a Ráday utca 31-ben. (Nyitva: Hétfő-Péntek 12-20 Szombat: 10-14 óra között.)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 410 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x