Luxusvásárlás Milánóban
Címlap / Luxusvásárlás Milánóban

Luxusvásárlás Milánóban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-31

Luxust a luxusban: ezt kínálja karácsonyi ajándékként Milánó legelegánsabb és legdrágább vásárlóutcája válogatott vevőinek. 

Christmas Shopping Experience névvel hirdették meg ünnepi akciójukat a via Montenapoleone üzletei. Rendkívüli vásárlási lehetőséget adnak annak, aki még megengedheti magának a költekezést.

"A jelentkezők száma azt bizonyítja, hogy a válság ellenére még nem haltak ki a gazdagok" - kommentálta a milánói sajtó, mely azt viszont nem árulta el, hány vevő jegyezte elő magát és mennyibe kerül az exkluzív vásárlási élmény.


A kizárólag olasz vevőknek fenntartott akció a következőkből áll: sofőr vezette luxusautó házhoz megy, vagy a repülőtérre és az ügyfelet a via Montenapoleone utcájába viszi, ahol személyes stylist tanácsadó kíséri végig a legismertebb divatmárkákat áruló butikokon. A vásárlói körséta ráadásul záróra után zajlik, így a tömeget elkerülve a vevő szabadon válogathat és az eladóknak is van idejük rá. A csomagokat ingyen házhoz szállítják és a kedves vendéget pezsgővel és édességgel is megkínálják. Fizetni csak hitelkártyával lehet.


Eredeti és kizárólagos karácsonyi élménnyel akartuk megajándékozni vevőinket - nyilatkozta az újságoknak Guglielmo Miani, a via Montenapoleone luxusüzleteit tömörítő szövetség elnöke.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 512 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x