Rucik óvszerből
Címlap / Rucik óvszerből

Rucik óvszerből

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Egy fiatal divattervező lány szokatlan anyagból készítette el első kollekcióját. Óvszerekből. 

Gombos Anita már fiatalon elhatározta, hogy divattervező lesz, később Békéscsabán tanult textil szakon. Egy kisebb kitérő után nemrég kezdett el az eredeti szakmájával foglalkozni és elkészítette első ruhakollekcióját. Az egyelőre 12 darabos kollekció feltűnőre sikeredett, hiszen a textil mellett óvszerekből készítette. Amíg a szponzorai segítenek, folyamatosan bővíti az ütős kollekciót.


- Hogyan jut eszébe egy fiatal lánynak pont óvszerekből készíteni ruhákat? – kérdeztük Gombos Anitát.

- Amikor eszembe jutott az ötlet, épp a szakdolgozatomat írtam, melynek témája, ha nem is teljesen, de kapcsolódik a ruháimhoz, az adta meg az alap ötletet. Soha sem voltam az a szokványos, földhözragadt ember, és ha már készítek valamit, akkor az ne legyen szokványos, hanem mindenképp érdekes, és váltson ki valamiféle érzelmet a nézőkből. Egyúttal ezzel szeretném felhívni a figyelmet a védekezés fontosságára, akár az abortuszok elkerülése miatt, (hiszen amikor az ötlet megszületett éppen akkor lehetett hallani többször arról, hogy néhány fiatal lány hogyan vált meg különböző borzasztó módon a gyermekétől), akár a nemi úton terjedő betegségek miatt is. Oda kell figyelniük a fiataloknak, és mindenkinek saját magára!

 
- Ezek a ruhák egy shown kifejezetten alkalmasak lehetnek a figyelem felkeltésére, az üzenet átadására. Lehet-e azonban hordani őket mondjuk egy bálon?

- Manapság már sokféle „anyagból” készítenek, készítettek ruhákat, és felvették őket különböző összejöveteleken, rendezvényeken. A ruhák legtöbbje kényelmes hordható darab, (ám természetesen az óvszerek miatt nem valami szellős) kivéve néhányat, amelyben drótok, merevítők vannak... Tehát ha valaki akár egy báli rendezvényen szeretne ezekben a ruhákban megjelenni, természetesen lehet őket úgy is alkalmazni, csak felettébb figyelni kell rájuk, nehogy víz érje őket, vagy elszakadjanak.


- Volt már rá példa, hogy valaki ilyen provokatív ruhát rendelt?


- Többen jelezték már nekem, hogy szívesen felvennék a ruhákat, ám olyanra még nem volt példa, hogy valaki ilyen ruhát szeretett volna tőlem rendelni.
 
- Ön felvenné ezeket a ruhákat?

- Mivel én terveztem őket, mindegyik ruha a szívemből született, tehát mindegyik tetszik és szeretem őket, természetesen felvenném.
 
- Miből készül majd a következő kollekció?


- A következő kollekcióm már egy teljesen más témát fog átölelni, de abban is lesznek érdekességek, ám ez még nagyon kiforratlan, még én sem tudom a konkrét anyagot. Még vannak óvszerek, amiket a szponzorom, a Movo-Med Kft. (http://www.movomed.hu ) adott és szeretném is bővíteni a kollekciómat, tehát egyenlőre még ezzel a témával és anyaggal fogok foglalkozni.
 
Gombos Anita külön kérte, hogy említsük meg a segítőit. Mint hangsúlyozta, köszönettel tartozik a családjának, a barátainak, Domján Ilonának, Pásztor Lászlónak, Földi Ágnesnek, Futaki Gézának, tanárnőjének, Szücsy Krisztinának és szponzorának, a nyersanyagot szállító 
Movo-Med Kft.-nek.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 592 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x