Szájfény, beépített tükörrel és LED világítással
hirdetés
Címlap / Szájfény, beépített tükörrel és LED világítással

Szájfény, beépített tükörrel és LED világítással

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Az Amway új beautycycle szájfényével gyorsan és egyszerűen felfrissítheted a sminked. A beépített tükörnek és LED megvilágításnak köszönhetően a szájfény bárhol és bármikor felvihető. 

A nők munkahelyükön éppen annyira szeretnek adni a megjelenésünkre, mint különleges alkalmakkor, ezért leginkább a praktikus és minőségi kozmetikumokat részesítik előnyben. Legtöbbször azok a sminkszerek a kedvenceik, amelyekkel két pillanat újra üdévé és fiatalossá tehetik a megjelenésüket. Míg az alapozót általában naponta egyszer elegendő felvinni, a rúzst, szájfényt akár többször is használják.

A sminkelési szokásokról készített beautycycle felmérés szerint a nők körülbelül 40 százaléka használ valamilyen ajakápoló terméket, például szájfényt, mielőtt elindul otthonról. Carena Zuleger sminkmester, a beautycycle sminkelési szakértője számára mindez nem meglepő: "A szájfény használata egyszerű, ugyanakkor hatékony módja a teljes smink felfrissítésének. A modern nők olyan jó minőségű sminktermékekre vágynak, amelyek csodálatos megjelenést biztosítanak számukra, ugyanakkor természetes könnyedséggel használhatók a mozgalmas hétköznapok során."


A beautycycle ezt az igényt figyelembe véve 2012. január 23-án szájfénnyel bővíti termékválasztékát. A beépített világítással és tükörrel rendelkező beautycycle szájfénnyel bárhol és bármikor könnyen megigazítható a smink.

"A termék különleges kiegészítőinek köszönhetően akár egy értekezlet előtt az íróasztalnál, vagy közvetlenül az ebédszünet után pillanatok alatt kicsinosíthatjuk magunkat" – mondta Carena Zuleger. A sminkmester szerint az új beautycycle szájfény különösen a dolgozó nők számára ideális megoldás: "A túlzsúfolt munkanapokon egyszerűen nincs elég időnk a smink korrigálására, ugyanakkor a jó megjelenés hatással van a szakmai sikereinkre. A nők természetes szépségét kihangsúlyozó, diszkrét smink önbizalmat ad, tehát hozzájárul a sikerhez."

A smink korrigálása azonban nem mindig egyszerű. "Az árnyalatok széles skálája összezavarja és elbizonytalanítja a nőket" – mondja a szépségápolási szakértő. A beautycycle szájfény erre is megoldást kínál: háromféle árnyalatban kapható, vagyis elég széles, de még jól kezelhető színskálával rendelkezik. Bármilyen bőrszínhez és alkalomhoz megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Zuegler, a beautycycle szakértője azt tanácsolja: "A szemeket kihangsúlyozó smink mellé diszkrét ajakszínt javasolok, például a champagne árnyalatú szájfényt. Ez a szín mindenkinek jól áll, ideális egy lágy és természetes nappali smink elkészítéséhez." (A beautycycle szájfény ára Magyarországon 4.100 forint.)


 
 
[ 558 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x