Gubás Gabi szépségnagykövet lett
Címlap / Gubás Gabi szépségnagykövet lett

Gubás Gabi szépségnagykövet lett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Nemrégiben óriási megtiszteltetés érte a gyönyörű színésznőt: egy legendás arcápolási márka választotta őt szépségnagykövetül.  

Az immár 60 éves Olay termékek, amelyeket korábban Oil Of Olaz néven ismerhettünk Magyarországon, mostantól ismét széles közönség számára elérhetőek a legnagyobb magyar drogéria-hálózatban, és meglepetésként néhány termék csomagolásán Gubás Gabi mosolyog majd a leendő vásárlókra.

„Gyakran felteszik nekem a következő kérdést interjúk, vagy egyszerű beszélgetések közben: „Áruld el, van-e valami különleges szépségtitkod?” – mondja mosolyogva Gubás Gabi. Aki ilyenkor mindig elgondolkodik, vajon mit is kéne mondania, mivel elsősorban abban hisz, hogy a szépség belülről fakad. Ha az ember tisztában van önmagával, harmónia van a lelkében, helyén van az értékrendje, tudja, mi a legfontosabb számára az életben és azt is sejti, hogy ezt hogy érheti el, akkor a színésznő szerint ezek a pozitív gondolatok szépséget sugároznak minden arcra.


Az újonnan megválasztott szépségnagykövet emellett természetesen nagyon hisz abban, hogy azok vagyunk, amit megeszünk, megiszunk. Gabi a tudatos, végiggondolt táplálkozás híve, de azt is vallja, hogy ki kell kísérletezni, hogy kinek mi a tökéletes megoldás, mit képes huzamosabb ideig betartani, életmóddá változtatni. „Szerencsés helyzetben vagyok, mert a párom, Attila természetgyógyász, és az ő javaslatai, az én személyemre szabva, folyamatosan alakítva kitűnően működnek. A szépség megőrzéséhez szükség van időről időre vitaminokra, ásványi anyagokra is. Nagyon fontos dolognak tartom a hidratálást is. Kívül-belül. Belül természetesen a megfelelő folyadékbevitelre gondolok, hiszen én sem indulok el sehová ásványvizes palack nélkül, és ügyelek rá, hogy legalább 2,5-3 liter vizet megigyak napközben.”

De természetesen a bőr ragyogásához egy jó krémre is szükség van. Gabi szerint a jó krém ne legyen nehéz, zsíros, hanem könnyen felszívódó, amelytől a bőr nem zsírosan fénylik, hanem mattá válik, de egész nap kitart a hidratáltság érzése.

„Évekkel ezelőtt volt szerencsém már találkozni a nagyszerű Oil Of Olaz termékekkel, de aztán sajnos eltűntek a magyar üzletekből. Így most, amikor megtudtam, hogy Olay néven visszatér ez a márka Magyarországra, ráadásul megkaptam ezt a megtisztelő felkérést, nagyon boldog voltam, és szinte gondolkodás nélkül mondtam igent a megkeresésre.”

Az Olay története nagyon érdekes. Hatvan esztendővel ezelőtt egy johannesburgi birtokon Graham Wulff dél-afrikai feltaláló és vegyész megalkotta imádott feleségének az első hidratáló készítményt. Graham olyan krémet kívánt létrehozni, amely – szemben a kor viaszos, zsíros kencéivel – könnyed, természetes érzést kölcsönöz viselőjének. Ezt a krémet tehát a szeretet ihlette, így indult el világhódító útjára, hogy aztán nagymamák, anyák, lányok adják tovább a hírét generációról generációra. „Beleborzongtam, mikor olvastam ezt a szép történetet – mondja Gabi - hiszen én számtalanszor elmondtam már, hogy könnyen viselt állapotosságaimat, szülés után regenerálódásomat a férjem tanácsainak, javallatainak köszönhetem, amit az ő végtelen tudása mellett a szeretete is formálta nekem. Úgyhogy szívvel-lélekkel a márka mellé tudok állni, ráadásul az új termékcsalád hatása nagyszerű élmény volt a bőrömnek.”

A Gubás Gabi által is kipróbált és ajánlott új termékcsalád, a Total Effects rendkívül meggyőző hatásokkal bír, hiszen egyszerre veszi fel a harcot az öregedés 7 jele ellen.
Minimalizálja az apró ráncokat, táplálóan hidratál, javítja a bőr tónusát, miközben gyengéden hámlaszt is, segít láthatatlanná tenni a pórusokat, ellátja a bőrt antioxidánsokkal és közben finoman feszesít. Nappali és éjszakai arcápoló, szemkörnyékápoló és egy reggel csodát tévő Wake Up Wonder szérum a négy termék, amely májustól már a magyar hölgyek számára is elérhető, a szépségnagykövet, Gubás Gabi ajánlásával:

„Nekem bevált, fedezzétek fel ti is magatoknak az Olay új termékeit, ha van kedvetek valami nagyon jót kipróbálni”


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 609 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x