Fokhagymás-fűszeres csirkegrill répasalátával
Címlap / Fogyira / Fokhagymás-fűszeres csirkegrill répasalátával

Fokhagymás-fűszeres csirkegrill répasalátával

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-21

Szabad téren és odahaza is könnyn elkészül, előző este kell elkezdeni a pácolást, a többi már csak percek kérdése! Fogyókúrázóknak ideális fogás!  


Rendezvénynaptár

A páchoz:
1 dl citromlé,
1-2 gerezd fokhagyma megtörve
1 ek. mustár
1 ek olíva olaj
só és fehér bors
Zöldfűszerek (borsikafű, kakukkfű, oregánó)
Egy csipet római kömény

Fejenként egy fél csirkemellet számoljunk.

A salátához:
1 fej saláta (ízlés szerint fodros, vagy hagyományos)
fejenként egy nagy répa
újhagyma ízlés szerint
1 csokor petrezselyem
1 ek. olívaolaj

Elkészítés

A melleket tegyük a hozzávalókból összekevert páclébe, és egy éjszakán át hűvös helyen, de ne a hűtőben hagyjuk állni. (Hosszabban pácolva azért érdemes a hűtő aljába rakni.)A finoman ízesített melleket rácson, a sütőben, vagy szabad tűz felett süssük át pirosra. Olivával locsolgathatjuk menet közben.

Fejenként egy nagy répát reszeljünk le nokedliszaggatón, cseppentsünk rá 1-2 csepp citromlevet és keverjük össze vele. 1 fejes salátát mossunk meg jó alaposan, vágjuk csíkokra és adjok a reszelt répához. Újhagymát vágjunk karikákra és tegyük a salátához, az egészet szórjuk meg friss petrezselyemmel és locsoljuk meg olívaolajjal.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 5082 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x