Rakott padlizsán
hirdetés
Címlap / Fogyira / Rakott padlizsán

Rakott padlizsán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-01

A rétegek közé tojás és lecsó is kerül. Érdemes kipróbálni!  

Hozzávalók

60 dkg padlizsán
1 nagy fej lilhagyma
4 főtt tojás
10 dkg lecsó (ősszel friss paradicsomból és paprikából)
1-2 gerezd fokhagyma
30 dkg mozzarella sajt
bazsalikom

olaj

Elkészítés:
A padlizsánt megmossuk, végeit levágjuk, karikára szeleteljük. Megsózzuk, ferde deszkára rakjuk, hogy kesernyés leve le tudjon folyni. Később a padlizsánszeletekről a nedvességet leitatjuk, és forró olajban megsütjük.

Egy tűzálló tálba rétegezzük úgy, hogy a padlizsánrétegek közé vékonyra vágott hagyma- és tojáskarikákat meg lecsót teszünk. A lecsót megszórjuk bazsalikommal, és szeletekre vágott sajtot rakunk rá. A rétegzést addig folytatjuk, míg felhasználunk valamennyi alapanyagot.

Előmelegített sütőben kb. fél óra alatt összesütjük, és melegen tálaljuk.


 
 
[ 2288 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x