C-vitamin receptek
Címlap / Fogyira / C-vitamin receptek

C-vitamin receptek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Az influenzás idők egyik legfelkapottabb szere a patikákban a C-vitamin. Keveset tudunk erről a vitaminról, mégis naponta legalább ennek az egyetlen vitaminnak a szervezetünkbe kerülésére ügyelni igyekszünk. Ki művi szerekkel, tablettákkal, ki természetes úton teszi mindezt... 

Az influenzás idők egyik legfelkapottabb szere a patikákban a C-vitamin. Keveset tudunk erről a vitaminról, mégis naponta legalább ennek az egyetlen vitaminnak a szervezetünkbe kerülésére ügyelni igyekszünk. Ki művi szerekkel, tablettákkal, ki természetes úton teszi mindezt.

Néhány étel, amiben sok a természetes C-vitamin:
C-mint Citrom:

A citrom, és minden citrusféle - rengeteg c vitamint tartalmaznak. Naponta egyetlen citrom lecsavart és felvizezett leve elegendő C-vitaminnal látja el az egész szervezetet arra a napra.
A narancs, a grapefruit, a kiwi valamint a legtöbb gyümölcs tartalmaz természetes C-vitamint, különböző arányban.
Csipkebogyó
Ebből a termésből leggyakrabban lekvár és tea készül. A csipkebogyó termést sokan magában is fogyasztják, frissen valóban zamatos.
Savanyú káposzta

A híres skorbut-ellenszerként híressé vált, hazánkban leginkább Vecséssel azonosított csemege csak úgy magában, vajas kenyérrel, vagy más ételek mellé, savanyúságnak is roppant egészséges.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4592 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x