Hideg uborkaleves kaprosan
hirdetés
Címlap / Fogyira / Hideg uborkaleves kaprosan

Hideg uborkaleves kaprosan

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-21

Szláv népeknél hagyományos ételnek számít az uborkaleves, találkoztunk vele Bulgáriában és Lengyelországban is. Íme, a reform verzió!  

Hozzávalók:

80 dkg kígyóuborka
20 dkg póréhagyma  
1,5 l BIO Zabital 
0,5 l BIO Natúr Szójajoghurt 
4 ger. fokhagyma 
1 cs. zeller zöldje    
2 cs. friss kapor

őrölt fehérbors
2 dkg BIO lenmag  
2 dkg napraforgómag  

Elkészítése:

Az uborkákat vékonyra lereszeljük, kevés sóval meghintjük, kissé kinyomkodjuk.  A pórét, a kaprot, és a zeller zöldet finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. 
A szójajoghurtot a zabitallal simára keverjük. Az alkotóelemeket óvatosan belekeverjük a mártásba.

Tálaláskor a tetejét megszórjuk pirított len- és napraforgómaggal.


 
 



 
 
[ 1850 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x