Erdei-rizsfelfujt
Címlap / Fogyira / Erdei-rizsfelfujt

Erdei-rizsfelfujt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A rizst előző nap beáztatjuk, majd 2x-es mennyiségű vízben megfőzzük a nádcukorral, az apróra darabolt datolyával. Ízesítjük fahéjjal, citromhéjjal, reszelt gyömbérrel, pisztáciával. Kihűtjük, majd hozzákeverjük a sütőport és a rizsitalt.  

BIO Barnarizs 25 dkg. /Biopont termék/
BIO Vaníliás Rizsital 1 dl. /Biopont termék/
BIO Nádcukor 7 dkg. /Biopont termék/
Pisztácia 5 dkg. /Biopont termék/
Datolya 10 dkg. /Biopont termék/
Sütőpor 1 cs.
Citrom 1 db.
Gyömbér
Fahéj

A gyümölcshöz :

Erdei gyümölcs mix 30 dkg.
BIO Nádcukor 8 dkg. /Biopont termék/
Olívaolaj 0,5 dl.
Citrom 1 db.
Fahéj

Az elkészítés módja :

A rizst előző nap beáztatjuk, majd 2x-es mennyiségű vízben megfőzzük a nádcukorral, az apróra darabolt datolyával.
Ízesítjük fahéjjal, citromhéjjal, reszelt gyömbérrel, pisztáciával.
Kihűtjük, majd hozzákeverjük a sütőport és a rizsitalt.
Kiolajozott tepsiben vagy formában 160 °C -on készre sütjük.
Cseppnyi olívaolajon átforrósítjuk a gyümölcsöket, ízesítjük a nádcukorral, fahéjjal, citromhéjjal.
Tálaláskor a felfújtra halmozzuk a gyümölcsöket.

Napfiv;rek
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2748 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x