Zsenge cukorborsó
Címlap / Fogyira / Zsenge cukorborsó

Zsenge cukorborsó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A borsóhüvely végeit levágjuk, egyben a szálkát is lehúzzuk. Megmossuk és forrásban lévő sós vízben lefedve alacsony hőfokon kb. 5 percig pároljuk. Habszedő kanállal  

Elkészítési idő: 20 perc

Adagonként: 5,0 g fehérje, 2,3 g zsír, 12,5 g szénhidrát, 389 kj, 92 kcal.

500 g cukorborsó, sós víz, 1 csomó turbolya, 1 evőkanál vaj, vagy margarin, jódozott só, frissen őrölt bors, frissen reszelt szerecsendió

A borsóhüvely végeit levágjuk, egyben a szálkát is lehúzzuk. Megmossuk és forrásban lévő sós vízben lefedve alacsony hőfokon kb. 5 percig pároljuk. Habszedő kanállal azonnal kivesszük, hideg vízbe merítjük, majd jól lecsöpögtetjük.

A vajat, vagy margarint felolvasztjuk, ebben a borsót átforgatjuk és a turbolyát hozzáadjuk. Sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2222 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x