Sajtos hagymaleves
Címlap / Fogyira / Sajtos hagymaleves

Sajtos hagymaleves

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

Az apróra vágott vöröshagymát vajban megpároljuk, liszttel beszórjuk, világosbarnára pirítjuk és állandó keve-rés mellett vízzel felengedjük. Megsózzuk, megborsozzuk  

vöröshagyma
25 dkg
vaj 5 dkg
liszt 3 dkg
tojás 1 db
reszelt Pannónia sajt 15 dkg
őrölt bors


Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát vajban megpároljuk, liszttel beszórjuk, világosbarnára pirítjuk és állandó keve-rés mellett vízzel felengedjük. Megsózzuk, megborsozzuk és tíz percig főzzük. A levest nagyon forrón kis tűz-álló tálakba merjük, minden személynek külön-külön. Egy tojást felverünk, belekeverjük a reszelt sajtot. Min-den tál leves tetejére kis halmot rakunk a sajtos masszából. Rögtön ezután nagyon forró sütőbe tesszük kb. 5 percre, hogy a keverék a leves tetején aranyszínű legyen. Azonnal tálaljuk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x