Pannónia fondü
Címlap / Fogyira / Pannónia fondü

Pannónia fondü

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A tűzről levéve kihűtjük és átszűrjük. Egy serpenyőbe tesszük a tojásokat, hozzáadjuk az olvasztott vajat és a lereszelt Pannónia sajtot, sóval, őrölt fehér borssal ízesítjük 

fehérbor
2 dl
fokhagyma 3 gerezd
tojás 6 db
vaj 6 dkg
reszelt 25 dkg
Pannónia sajt
őrölt fehér bors, só

Elkészítése:
A száraz fehérbort egy kis edénybe öntjük, beletesszük az összezúzott fokhagymát, megmelegítjük, de nem forraljuk fel. A tűzről levéve kihűtjük és átszűrjük. Egy serpenyőbe tesszük a tojásokat, hozzáadjuk az olvasz-tott vajat és a lereszelt Pannónia sajtot, sóval, őrölt fehér borssal ízesítjük, hozzáöntjük a leszűrt bort és jól el-keverjük. Takaréklángon, gyakori keverés mellett addig főzzük, amíg krémsűrűségű lesz. Abban az edényben helyezzük asztalra, amelyben készítettük. Pirított kenyeret adunk mellé.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x