A tökéletes női szék
Címlap / A tökéletes női szék

A tökéletes női szék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Volt már olyan élményed, hogy hiába kényelmes - és akár küllemre is tetszetős - egy szék, mégis idegesítő és bosszantó, hogy a kabátod állandóan leesik a támláról, a táskádat pedig nem tudod hová akasztani, így tarthatod az öledben, vagy dughatod a szék alá, ahol garantáltan összerúgdosod?  

Ez a sok bosszúság immár a múlté, hisz, ha te is akarod, hamarosan jön a tökéletes női szék, a Charrie. Tervezője, Tóth Boglárka Helsinkiben, Budapesten és Milanóban tanult designer.

A tökéletes női szék, a Charrie célja, hogy megoldja a nők problémáinak egy jelentős részét. Jó ránézni, mert formája kecses, emellett mégis kényelmes és praktikus. Benne ücsörögve szívesen töltesz órákat a kedvenc kávázódban, mindegy, hogy meleg nyári este van vagy egy hűvösebb őszi délután. Utóbbi esetben a szék háttámlájának külső felületére akasztott pléddel jól be is bugyolálhatod magad. De mit tud még a Cherrie? Simára csiszolt, hajlított felületű fából készül, ami biztosítja a maximális kényelmet. A háttámlán és az ülőkén mágneses, levehető, párnák fokozzák a komfortérzetet, melyek cserélhetőek, így hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a szék könnyedén illeszkedjen az őt körülvevő enteriőr hangulatához, színvilágához. A háttámla felső része egy fogas vonalát követi, így bármilyen kabát és pulóver könnyedén felakasztható rá, anélkül, hogy ruhadarabunk végül a földön landolna. A karfán elhelyezett diszkrét, kihajtható akasztót, illetve a háttámla kisebb bevágásait pedig igen, a női táskáknak találták ki, így nem kell többet az öledben tartanod vagy a szék alá szuszakolnod azt.


A Charrie tervezési fázisa véget ért. Elkészültek a műszaki rajzok, kiválasztásra kerültek az anyagok, melyekből a széket le lehet gyártani. A következő lépés a prototípusok elkészítése, ami azért is fontos, hogy a tervező nemzetközi kiállításokon, pályázatokon mutathassa be a tökéletes női széket s így mielőbb partnert találhasson a gyártáshoz. A prototípus legyártásához, illetve a kiállítási költségekhez Boglárka a www.creativeselector.hu weboldalon gyűjt támogatókat. Itt a projektek elindításához szükséges összeget a „sok kicsi sokra megy” elve alapján a közösség „dobhatja össze”. A támogatók a felajánlott összegért cserébe különböző “limited edition” juttatásokban – például könyvjelző, kávépohár-gallér, szövettáska, takaró - részesülhetnek.
Charrie-t, a tökéletes női széket Tóth Boglárka tervezte, aki eredetileg közgazdászként diplomázott Helsinkiben, de hamar világossá vált számára, hogy valamilyen formában kreatív munkát kell végeznie, ezért gyorsan felvételizett az egyik Helsinki design főiskola divat- és textiltervező szakára.

Három évvel később hazaköltözött Magyarországra, és több magyar divatcégnél dolgozott tervezőként, majd a lakberendezés iránt kezdett érdeklődni s így Budapesten elvégezte a Kreaiskola enteriőrtervező szakát. Tanulmányait folytatandó ezt követően Milánóba költözött, ahol enteriőrtervezői mesterképzést végezett a Scuola Politecnica di Design nevű, ismert design iskolában. Boglárka immár a milánói diplomával a zsebében ismét a magyar fővárosban él.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x