Adventi naptár - A fehér angyal ajándékokat vásárol


Adventi naptár - A fehér angyal ajándékokat vásárol

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Az ajándékvásárlás utolsó időpontja jött el - ha még a nagy tumultus előtt meg akarod úszni a vásárlásokat.  

Adventi horoszkóp
21-én, pénteken, a Hold még a Kos csillagjegyben halad.
Ma gondoljuk át praktikus szemmel, hogy mi hiányzik még a méltó ünnepléshez. Célszerű ma beszerezni mindazt, ami még hiányzik, hogy a hétvégén már csak a takarítás, sütés-főzés, dekorálás legyen hátra - és persze a jól megérdemelt pihenés!

Tovább a napi horoszkóphoz >>

Ma különleges nap van - a korszakforduló napja. Sokan meditálnak világszerte egy békésebb, harmonikusabb világért. Bár ma kifejezetten energikus napunk lesz, lehet, hogy az év (igazi) utolsó munkanapján már nagyon is tele van a hócipőnk a feladatokkal. Már csak ezért is érdemes lehet ma lazítani és az estét pihenéssel tölteni. Ha érdeklődsz a meditáció iránt, nézz körül az interneten, számos csoporthoz kapcsolódhatsz távolról is.
Például itt >>> vagy itt >>>

Legyél tudatos vásárló, ne hagyd, hogy manipuláljanak!>>

Összegyűjtöttük, milyen áruházi trükkökre érdemes figyelni a karácsonyi bevásárlás kapcsán >>>

Vásárlás előtt ne egyél édességet >>  

Ahhoz, hogy vásárolj, nem is feltétlenül kell kimozdulnod. Vásárolj be az Interneten, válassz webes üzleteket. Számos nagyszerű akciót kínálnak, s a szállítások többsége - ha még ma feladod őket - odaér hozzád az ünnepekig. A képek többsége elküldhető ismerősöknek, barátoknak, tehát akár meg is tudhatod, hogy például a barádnőd fia örülne-e az általad kinézett terméknek.

Fontos! -Mindig olvasd el a kiszállítási és fizetési feltételeket! Csak akkor vásárolj, ha az ajánlat korrekt a cég felhívható telefonon, a kiszállító partnere pedig ismert vállalat.

Az aukciósházban is válogathatsz - az itt kirakott termékek sokasága új. Létező boltok is kínálják termékeiket, tehát nem csak magánszemélyek - bár az igazán jó boltokat velük kötheted meg.

Az aukciós felületeken vásárolni biztonságos dolog, tehát érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

A karácsonyi élelmiszer bevásárlást is elintézheted a weben keresztül, s akkor még a nagy hipermarketekben való tülekedést is megúszod.

Jó tipp: A nagy bevásárlóközpontok többsége éjjel is nyitva van. A legtöbb ember azonban éjszaka nem megy vásárolni - legyél te a kivétel. Szervezz barátnőiddel, haverjaiddal shopping by night programot! Sokkal kényelmesebben vásárolhattok, ha egy bulival kötitek össze az egészet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3428 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

100 éve született a világhírű magyar szobrász, Amerigo Tot (Tót Imre). Csurgói Madonna című szobrát 1981-ben jelenítették meg bélyegen.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x