Öltöztesd ünneplőbe a lakást!


Öltöztesd ünneplőbe a lakást!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Egyik kedves olvasónk, Kuklai Kata a lakás ünnepi dekorálásához küldött nagyszerű tippeket az adventi kézműves játékunkra. 

Advent első vasárnapjára - szokásomhoz híven - teljes díszbe öltöztettem a lakást, a párom segítségével.

Kezdjük az előszobával. A plafon alá rögzítettünk csavart fűzágakat, ezekre akasztottunk rengeteg üvegdíszt, gömböket, jégcsapokat, valamint egy négyszínű ledes izzósort, így csodás látvány fogad, amint belépünk a lakásba.


A hangulat azonban már a lakáson kívül is érezhető, a kopogtató koszorúnak köszönhetően. Ehhez egy nagy szalmaalapot tűztem le háromféle örökzölddel, majd ragasztópisztoly segítségével applikáltam rá a tobozokat, aranyozott terméseket, végül dróttal beleszúrtam a szalagot.


A hálószobában az ágyunk fölött egy egyszerű fakarnis található, az év egyéb hónapjaiban erre egy bordó organzát tekerek díszítésképpen. Ilyenkor ezt a drapériát lecserélem csillagmintásra, ezzel is hangsúlyozva a karácsonyi hangulatot.


A két szobában a karnisokra műfenyőgirland kerül, erre aranyszínű angyalkák, bordó csillagok és piros, sárga, kék lepkék. A nagyszobában ezen kívül ugyanolyan négyszínű leddel világítjuk meg, mint az előszobában, erre a hálószobában nincs szükség, mivel ott csak alszunk.


Az asztali koszorú sem maradhat el, ez idén piros színben készült el.


Kuklai Kata
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2180 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Díszek, harang, ajándék, koszorú, masni: a teljes karácsonyi kelléktár megjelenik St. Lucia tavalyi bélyegén.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x