Milyen ajándékot válassz karácsonyra? A horoszkóp ebben...


Milyen ajándékot válassz karácsonyra? A horoszkóp ebben is segít!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ha bizonytalan vagy, az ajándékozott horoszkópja segíthet a döntésben. Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, minden embert jellemez az a jegy, amelyben született. Mi lehetne akkor tökéletesebb segítség az asztrológiánál egy-egy mutatós ajándék kiötlésében? 

Máris kezdjük a most születésnapját ünneplő Nyilassal: Mindig vidám és optimista, imád utazni, így biztosan nagyon örül egy vidám és modern, feltűnő - mondjuk piros színű - Moderno Delux ékszerbőröndnek. Ebben nyugodtan tárolhatja még a legregényesebb utazás közepette is kis kincseit.
 
Vagy lepd meg egy lendületes mintájú, sokszínű sállal, ami tükrözi dinamikus személyiségét: az Eclectic, kockás, török mintás,  pompázatos színekben éppen ilyen.

Ha a férfi Nyilas: Értékeli a romantikus, kézzel készített dolgokat, például egy könyvjelzőt.  


 
Ha év vége, akkor kétszeresen is gondolhatunk a Bakra. Karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyanánt tökéletes minden, ami a befelé forduló, kitartó és takarékos Bakot képviseli. Olyan dolgoknak örül igazán, amelyeknek hasznát veszi, az XXL-es méretű ékszertisztító és ékszerfényesítő csomag éppen ezért tökéletes választás a sporolós Baknak. Érdemes megajándékoznod, mert magára biztosan nem áldozna ennyit, pedig nagyon is örömét leli az ékszerek tisztogatásában.

Ha finom nőiességét szeretnéd kiemelni, akkor válaszd kedvenc színében csillogó sálat. A Shining star méregzöld árnyalata kétségtelenül jól áll majd neki.

Ha a férfi Bak: Valószínűleg a visszafogottabb, sötétebb tónusú sálakat részesíti előnyben, mint például ezt.

A hagyományok és korlátok felrúgásában a Vízöntő viszi a pálmát. A karácsonyi ajándékozás hagyományát azért még ő is tiszteletben tartja. Forradalmi újítóként a lakberendezésben a feltűnést kedveli, így a különleges, kottafüzetre emlékeztető ékszerállvánnyal boldoggá teheted. A fülbevalók úgy sorakoznak majd az ékszertartón, min hangjegyek a kottában.


A Vízöntő rendkívül odaadó barát, szeretteiért akár tűzbe is menne. Tegyük ezt mi is meg őérte és varázsoljuk el a az 1001 Éjszaka Meséi ihlette, gyönyörű flitterekkel díszített sállal, mondjuk lilában.

Ha a férfi Vízöntő: Egy színében modern, mintázatában mégis konzervatív, és ezzel eredetiséget sugárzó sál a tökéletes válaszás.

A Halak csillagjegyében született ember érzelmes és együttérző, akinek az érzéki és meghitt pillanatok nagyon fontosak. Így mi is lehetne ideálisabb választás számára, mint az öt különböző témában kapható aromaterápiás csomag egyike? Vagy akár az összes, hisz így minden hangulatára megtalálja a megfelelőt.

Az egzotikusan fénylő Buddha tartóból illatot árasztó füstölők, mécsesek és illóolaj keltette varázslatos környezet magával ragadja az álmodozó Halakat.

 A Halak kedveli a puha, meleg anyagokat, így biztosan szívesen vészeli át a telet egy pihe-puha sapka-sál szettben.

Ha a férfi Halak, kedveli a pasztell színeket és a finom mintákat.  Lepjük meg őt egy ezekhez illő sállal

A robbanékony és lobbanékony Kos szereti a változatosságot, ugyanakkor otthonában inkább a gyakorlatiasságot tartja szem előtt. Az egyszerű vonalú, praktikus darabok tökéletesen passzolnak hozzá, ezért egy közepes méretű, kombinált fülbevaló-, lánc- és gyűrűállvány, fekete színben ideális választás számára.

Természetesen, ha már a Kos gyakorlatias oldalát szeretnénk jutalmazni, egy különleges rajzolatú kreatív tárolódobozzal is meglephetjük.

Ha a férfi Kos, olyan sálat válassz neki, ami egyszerre elegáns és energiát sugárzó.

A Bika rendkívül ügyes és kreatív, emelett nagyvonalúságáról is híres. Ezen a forgó ékszerállványon pedig szinte az összes saját kezűleg készített gyöngyszemét felsorakoztathatja.

Ha viszont társaságkedvelő énjét szeretnéd elkényeztetni, lepd meg egy izgalmas sállal, szem előtt tartva természetesen, hogy elsősorban a földszíneket és a jó minőségű anyagokat kedveli! A Cheked Elegant sál bordó színben szuper választás neki!

Ha a férfi Bika: Erő és Lendület aromaterápiás szettel is megajándékozhatjuk, mely az érzékeire hat.


A nyárelő szülöttjét, az Ikreket leginkább kíváncsisága és szertelensége hajtja. Könnyen barátkozik és szívesen fogad vendégeket. Mivel szereti az egyedit, biztosan örül egy különleges ékszerbabának, így a mutatós Carrie-t például, a barátok elismerő pillantását kivívva, szobája ékkövévé teheti.

Ha viszont a flörtölős természetű Ikrek már feltűnő nyakláncok garmadáját szerezte be, lepjük meg egy fekete színű láncállvánnyal.

Ha a férfi Ikrek, szívesen hord kiegészítőket, és akár merészebb színkombinációjú sálakat is. A lényeg, hogy a hölgyeknél sikereket érjen el. 

Az extrovertált Ikreket a visszahúzodó és érzékenyebb Rák követi a sorban. Jellemző rá a gyűjtőszenvedély, így biztosan jó pont nála, ha a fa alatt egy sok rekeszes. édi-bédi, babás ékszerbőröndöt talál, amiben a mindenféle kis kütyüit tökéletesen elrendezheti.

Az igényes, magára mindig adó Rák leginkább a meleg tónusokat és a romantikus árnyalatokat kedveli, egy puha és selymes tapintású, divatos, vad mintás sál szív- (és nyak)melengető ajándék neki. 
A Rák félénk, ugyanakkor szereti az élénk színeket. A pillangós sál türkiz színű darabja pedig éppen ezért telitalálat neki.  

Ha a férfi Rák, valószínűleg fázós és néha depresszióra hajlamos. Ezért egy meleg színű, rugalmas, érdekes sálat neki! :)

Az állatok királya, a szeretetre méltó és jószívű Oroszlán az egyik leghálásabb alany az ajándékozásra. Szinte mindennek örül, főleg olyan meglepetésnek, ami eleganciáját és nemességét emeli ki. A luxus kivitelű fekete ékszerbőrönddel garantáltan a szívébe lopjuk magunkat, hisz benne összes látványos kiegészítőjét könnyedén elhelyezheti.  Valószínűleg egy hatalmas ékszerállvány ellen sem lenne kifogása, antikolt bronzban.


Ha a férfi Oroszlán, valószínűleg hiú és szívesen hord egymáshoz illő sapka-sál szettet

A szenvedélyes augusztusi jegyet a letisztultságot és a természetességet előtérbe helyező Szűz követi. Az ő otthonában mindennek megvan a helye, így biztosan értékeli, ha e missziójában elősegítve, a Black is Beautiful kollekció, M-es méretű, négyszögletű, kombinált, forgó ékszerállvány elegáns fekete változatát ajándékozod neki.

A törtfehér földszínekkel kombinálva a Szűz személyiségét is hűen tükrözi. 

Ha a férfi Szűz,
kerüli a feltűnést. Csak akkor vesz fel sálat, ha tényleg fázik.

Itt az idő, hogy mérlegeljünk, azaz górcső alá vegyük a Mérleg személyiségét. Fontos számukra a szépség és a harmónia. Kedvelik a csillogó réz dísztárgyakat, így Mérleg szeretted biztosan örül az antikolt réz színű, L-es méretű kerek forgóállványnak, mely nem csupán mutatós darab, de praktikus is, hisz 192 pár fülbevaló is elfér rajta.

A Mérleg ruhatárából nem hiányozhatnak a divatos darabok, a Geo lila sálja pedig éppen ezért való neki. 


Ha a férfi Mérleg: kapjon aromaterápiás csomagot. Ráfér egy kis ösztönös erő- és lendületserkentés, mert hajlamos mindent túlagyalni.

A titokzatos és kreatív Skorpió erős személyiség. Az egyéniségét mutató és kedvenc színében pompázó sálnak, mint például a vérvörös Drama Queen-nek biztosan nem fog tudni ellenállni.   Ha pedig rendszerető hajlamának szeretnénk kedvezi, még mindig a királynői megjelenésnél maradva, ékszereinek  mindenképp a Mystic Queen piros változatát ajándékozzuk.

Ha a férfi Skorpió:
A sál legyen egyszerre feltűnő és klasszikus

www.madewithlove.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 4174 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 





100 éve született a világhírű magyar szobrász, Amerigo Tot (Tót Imre). Csurgói Madonna című szobrát 1981-ben jelenítették meg bélyegen.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x