Ezt a játékot játszd karácsonykor!


Ezt a játékot játszd karácsonykor!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Állati jó ajándék - mert a pillangó egy állat! Igaz anya? - Niki 4 éves lánya ezt mondta amikor megkapta a Lélekpillangó társasjátékot a Mikulás bácsitól. 

A játék ma már Ausztráliába, Svájcba, Németországba és Írországba is eljutott. És sok száz magyar otthonban játszanak már vele, vagy kerül be a karácsonyfa alá. (Nálatok már ott lesz?)

Nem mondom el újra meg újra, hogy mennyire jó játszani vele.

Azt mondom csak, hogy mi volt az a szándék, amiért ezt a játékot elkészítettük.


A Lélekpillangó mozgalom célja továbbra is az, hogy boldog emberek legyenek a világban – és szűkebb körünkben, Magyarországon. Azt szeretnénk, - reméljük veled együtt – ha az összes ember, akihez eljuttatjuk az üzeneteinket, egy idő után feljebb és feljebb jönne a boldogság létráján arra a szintre, hogy elemi igénye legyen ne csak a tanulásra, hanem a játékra is. Azt szeretnénk, ha minden egyes ember, aki hozzánk csatlakozik, egy kis világító fénypont lenne a saját környezetében, s mint ilyen, fénykörébe vonná azokat akik szintén nyitottak erre az üzenetre. Együtt társasjátékozni – ez egy olyan dolog, amit sokan szeretnek. Jó együtt játszani ilyesmit másokkal. Felnőttel, gyerekkel egyaránt. Olyan társasjáték, amely a fókuszba, az asztal közepére helyezi azt, hogy ismerjük meg egymást még jobban, s általa magunkat is ebben a közösségben, nem túl sok van. A Lélekpillangó játék ilyen. Középpontba helyezi a közösséget, a szépséget, az egymás megismerésének lehetőségén át az önismeretet, mindezt vidáman, pozitívan.

Ha csak minden második ember játszik vele rendszeresen, csak minden harmadik lesz aki új és új emberekkel is megismerteti ezt a játékot, akkor a hatása – akár a pillangó szárnyának rebbenése – sokkal messzebbre mutathat, mint amit egyszerűen egy játékról gondoltál.

Amikor azt mondjuk, hogy legyen minél több családban ilyen játék, valójában azt a célt akarjuk elérni, hogy minél több család, közösség, csoport legyen akik fontosnak tartják azokat az emberi értékeket amelyeket mi magunk, s amelyeket Ti, a mozgalomhoz csatlakozott olvasók, vásárlók is talán az legfontosabb célnak gondoltok az életben: Segíteni másokat és mindezt egy jobb, boldogabb élet reményében.

Ehhez a célhoz kicsi és fontos lépések vezetnek.

www.lelekpillango.hu/tarsasjatek
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2178 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

A Mikulás is halad a korral! A rénszarvas-szánt versenyautó váltotta fel a Kajmán-szigetek tavaly kiadott bélyegén.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x