A feng shui Gazdagság-területe az üzleti életben
Címlap / Karrier / A feng shui Gazdagság-területe az üzleti életben

A feng shui Gazdagság-területe az üzleti életben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Az üzlethelyiség vagy iroda alakja is fontos lehet. Ideális a feng shui szerint, ha az alaprajz négyzetes, vagy téglalap alakú. Kevésbé szerencsések az L alakú alaprajzok. A feng shui egyik alapirányzata, a Báguá vagy Törekvés-iskola szerint meghatározó, hogy a négyzetes alaprajzból hiányzó terület, attól függően, hogy hol található, miféle problémákat okozhat. A bejárattól jobbra, távolabbi sarok például a Gazdagság és siker területe, ha itt hiányzik a terület, az anyagi gondokhoz vezet. Árulkodó jel lehet, ha pont a Gazdagság-sarok penészedik, vagy ott hullik le rendszeresen a vakolat.  

Az üzlethelyiség vagy iroda alakja is fontos lehet. Ideális a feng shui szerint, ha az alaprajz négyzetes, vagy téglalap alakú. Kevésbé szerencsések az L alakú alaprajzok. A feng shui egyik alap-irányzata, a Báguá vagy Törekvés-iskola szerint meghatározó, hogy a négyzetes alaprajzból hiányzó terület, attól függően, hogy hol található, miféle problémákat okozhat. A bejárattól jobbra, távolabbi sarok például a Gazdagság és siker területe, ha itt hiányzik a terület, az anyagi gondokhoz vezet. Árulkodó jel lehet, ha pont a Gazdagság-sarok penészedik, vagy ott hullik le rendszeresen a vakolat.

Egyszer egy nagy bevásárlóközpontban található ruhaüzletbe hívtak. A kis üzlet jobb hátsó területén volt az elkülönített mosdó a dolgozók részére. Tehát ez a rész hiányzott az üzlet alapterületéből, ráadásul mindent oda zsúfoltak be, aminek éppen nem volt helye. Így ott volt egy méteres tábla, még a bevásárlóközpont építésének idejéből, hatalmas NEM MŰKÖDIK! felirattal. Ezt rögtön eltávolítottuk a Gazdagság területéről, és hirtelen annyi vevő jött be, hogy még én is eladtam egy ruhadarabot!

Mint ebből a történetből is látni, nem mindegy, mit tartunk a Gazdagság területén. Érdemes megnézni, nincsenek-e ott olyan holmik, amelyek ellentétesek a gazdagság eszményével.

Egy nagy biztosítótársaság ügyfélfogadó irodájában szép könyvespolc volt a Gazdagság területén. Megnéztem, milyen könyvek vannak itt. Feltűnően, borítójával kifelé téve a többi könyv elé azonnal szemet szúrt a Nyomorultak című kötet.

A Gazdagság területén ne tartsunk hibás, nem működő holmikat. Ez természetesen a többi területre is vonatkozik, hiszen a cél a harmónia, és az, hogy ne vegyenek körül bennünket kellemetlenséget, sőt veszélyt okozó tárgyak.

Egy jógával és természetgyógyászattal foglalkozó stúdió nagytermében a Gazdagság területén volt a gázkonvektor. Ez természetesen önmagában nem volna baj, de a gázkonvektorra évek óta ráfért volna a festés (szegénységet, elhanyagoltságot sugallt), másrészt - és ez a fontosabb - kissé szivárgott belőle a gáz. Ez, tekintve az állandóan égetett aromagyertyákat, eleve veszélyforrás, másrészt jelzi, hogy a stúdió Gazdagság-területén - hogy úgy mondjam - GÁZ van.

Sokat számít, hogy nekünk magunknak mit jelentenek azok a holmik, amelyek a Gazdagság területén vannak.

Telefonon kaptam a kérdést. „Baj, ha nálunk a Gazdagság területén a Rizikó társasjáték van?"
Válasz: „attól függ, hogyan képzelitek a meggazdagodást".

Halász Alexandra
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 7601 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x