Asztrológia és grafológia a karrierelemzésben
Címlap / Karrier / Asztrológia és grafológia a karrierelemzésben

Asztrológia és grafológia a karrierelemzésben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Az elmúlt évtizedben válik egyre gyakoribbá, hogy a cégek vezetői olyan "New Ages" módszerekhez folyamodnak, a munkatárs kiválasztás során, amiket korábban áltudományosnak bélyegzett volna a nagyközönség.  

Az elmúlt évtizedben válik egyre gyakoribbá, hogy a cégek vezetői olyan „New Ages” módszerekhez folyamodnak, a munkatárs kiválasztás során, amiket korábban áltudományosnak bélyegzett volna a nagyközönség. Ma szinte sikkesnek számít asztrológushoz menni egyes fontos életesemény kapcsán, és már senki nem lepődik meg azon, ha a jelentkező grafológus által készített jellemzést is csatol a bemutatkozó anyagához. Sőt! Jó néven veszik.

Karrier grafológia
A kézírás elemzéséből csodálatosan ki lehet mutatni, hogy az író személy hogyan alkalmazkodik egyes helyzetekhez – mondja Bucher Kati grafológus. Az önéletrajzot kísérő levél írása éppen olyan „teszt helyzet”, mint amikor egy feladatot kapunk, amit meg kell oldanunk. Ha nagyon leegyszerűsítjük, akkor akár azt is mondhatjuk, ha valaki szép egyenletes vonalvezetéssel írja meg a kísérőlevelet, akkor rendezett, jól alkalmazkodó személyiség, ha laza, könnyed az írása, akkor saját maga is lazább, kevésbé szabálytisztelő ember, míg ha olvashatatlan a kézírás, akkor az illető hanyag, irányíthatatlan típus. Persze jobb, ha ilyenkor a grafológus szakvéleményére és nem a magunk ítélőképességére támaszkodunk!

Grafológust gyakran használnak cégek. Talán gyakrabban, mint asztrológust. Az asztrológust inkább azok a magánszemélyek keresik meg, akik éppen fordulópont előtt állnak. A grafológushoz a már megszületett döntés fényében, vagy a döntés előkészítésének fázisában fordulnak az emberek, noha mindkét módszer lehetővé teszi azt, hogy jellemvonások alapján meghatározza egy cég számára a jelölt munkaalkalmasságát, vagy a jelölt számára megmutassa a megpályázni kívánt állás minőségét.

Karrier asztrológia
Kapitány Éva, a HarmoNet asztrológusa elégedett karriergyártók hada által kísérve nyilatkozik, bizony, az asztrológia módszere csodálatosan jelzi azokat az alkalmas pillanatokat, amikor éppen időszerű egy új munkahely keresése, vagy valamiféle váltás. A karrierről – természetesen más konstellációk figyelembe vétele mellett - főleg a 6-os és 10-es ház árulkodik.

A 10-es ház a világi érvényesülés területe. Megmutatja, milyen célok érhetőek el utal az ehhez fűződő eredményekre, hivatásra, állásra, pozícióra, társadalmi helyzetre, rangra, emelkedésre és előrejutásra. Jelzi az elismerést, megbecsülést de a hírnevet is. Innen derül ki az elérhető hatalom mértéke. Itt láthatóak főleg a sikerre való törekvések is. Összefügg még az erkölcsi felfogással és magatartással, amennyiben ezek kihatnak az életben elérhető eredményekre.

A 6-os ház a munka maga. Megmutatja, mennyire vállaljuk a kötelezettségeket, a feleősséget, hogy viszonyulunk a válságokhoz. Kiderül, mennyire tudunk szolgálni és szolgáltatni, alá, vagy fölérendelt viszonyt kedvelünk-e, és megtudhatjuk, hogy mi a kötelezettségünk iránya.

Meg lehet-e jósolni, hogy …
Sem a grafológia, sem az asztrológia tudománya nem képes megjósolni semmit. A különféle utalások alapján főleg azt nem tudja megmondani, hogy a mai bonyodalmas világban valaki sales actity vagy éppen egyszerű szatyros ügynök. Ám arra nagyon is képes, hogy elmondja egyes emberek tulajdonságait, megítélje munkabírásukat, erősségeiket és gyengéiket a munkaerő piacon. Éppen ezért szükséges az, hogy a karrier elemzést végző grafológus, vagy asztrológus tudja azt, hogy milyen végzettségű az illető, akinek az elemzését készíti, és hogy éppen milyen beosztásban dolgozik. Ebből látja azt, hogy mennyire halad a rá szabott életúton, és a lehetőségei hogyan függnek össze képességeivel. Sokkal jobban tud tanácsokkal, és ötletekkel szolgálni, ha ismeri a vizsgált személy adatait egy kicsit részletesebben is.

Összeállította: Vokony Nándor
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 2987 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x