Érd el, hogy szeressen téged a PÉNZ!
Címlap / Karrier / Érd el, hogy szeressen téged a PÉNZ!

Érd el, hogy szeressen téged a PÉNZ!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Pénz, pénz, pénz, és megint csak pénz. Egyesek gyűlölik, mások imádják, sőt szerelmesei, a szeretői lélekállapot minden kiszolgáltatottságával együtt. Semlegesek azonban csak igen kevesek maradnak. Mi lehet ennek az oka? Egy független pénzügyi tanácsadó meglátásai a pénzről, sikerről, anyagi jólétről - kicsit másképp. Ébresztő 2007-ben új a pénzügyi rend, váltsunk szemléletet! 

A pénz olyan a számunkra, mint a levegő
A vélt vagy valós hiányától fulladozunk, ha pedig van, akkor vagy sehogy, vagy nem megfelelően bánunk vele. Ez pedig törvényszerűen olyan rendezetlenségekhez vezet, hogy akár van pénzünk, akár nincs, általában feszít bennünket a léte. A végső célunk azonban az, hogy szeressük a pénzt, és a pénz is szeressen bennünket, és ez a kölcsönös szeretet már egy belső harmóniához, egy kiegyensúlyozott rendhez vezessen el bennünket.

Csevegjünk a témáról a fórumon! >>>

Hogy miért olyan fontos ez?
Mert az életünknek legalább az egyharmadáról van szó! Áttételes esetekben akár többről is. A földi világban az emberi élet 3 létsík összessége: anyag-lélek-szellem. Minden létsíknak megvan a maga optimális esetre vonatkozó „üzemanyaga”, hajtóereje. A szellemé a bölcsesség, a léleké a szeretet, az anyagé pedig a pénz . . .
Igen, a pénz egy energia! Nem több, és nem kevesebb. Így kell őt elfogadni, megérteni, hogy jó szolgálójává, hűséges társává válhasson az életünknek.

Ma a központi témánk a pénz, a 3 létsík közül
mostantól fókuszáljunk az anyagi lételemre!

Mi is az a pénz?
A pénz legalapvetőbb tulajdonságai, hogy energia, értékmérő, fizető- és általános csereeszköz. Ezen okoknál fogva a világ gazdaságának a vérkeringéseként értelmezhetjük. Ha pedig van vérkeringés, akkor van test is, amit nevezzünk fantáziadúsan világgazdaságnak!
Na jó, - gondolhatják néhányan, - de mi köze ennek hozzám? Rengeteg! Ugyanis 1989-1992 között lezárult egy politikai-társadalmi folyamat. E folyamat következményeként most már a magyar emberek is ebben a világgazdaság testben, egy-egy élő sejtként funkcionálnak… Ön is, kedves Olvasó… Akár akarja, akár nem, akár hisz benne, akár nem.

„Magad uram, ha szolgád nincs” – magyar mentalitás pénzügyekben!
Hogy tudatosan törekedtünk-e erre, vagy csak a nagypolitika játéka voltunk, megválaszolandó kérdés. A tény azonban tény marad. Mint ahogy az is, hogy országunk vezetői vagy nem ismerték fel azt, hogy ez a változás mivel jár együtt az egyes ember életére vonatkozóan, vagy nem voltak képesek felkészíteni a nemzetet a váltásra – lásd: munkanélküliség, egyéni létbizonytalanság, stb...
Hogy esetleg hatalmi játszmák és/vagy egyéni haszon céljából inkább elodázták a tennivalókat, amíg lehetett, azt már gondolni sem merem, ismerve a karma törvényének visszahatásait.

Ugyanakkor ha van test, és van sejt, akkor kell lennie szerveknek és szerv rendszereknek is. És van is!
A szervek az országok szimbólumai, a szervrendszerek pedig az olyan ország csoportoké, amelyek funkcionálisan is közel állnak egymáshoz (pl. Anglia, Franciaország, Németország, vagy USA, Anglia, Ausztrália, vagy Spanyolország, Portugália, Olaszország, vagy Magyarország, Horvátország, Lengyelország).

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6382 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x