4 jegy, ahogy a hazugok írnak - pszichografológia
Címlap / Karrier / 4 jegy, ahogy a hazugok írnak - pszichografológia

4 jegy, ahogy a hazugok írnak - pszichografológia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Tudni akarod a kézírásból, hogy hazudik-e a szerzője? A grafológia segít neked! Figyeld hogyan ír, és leplezd le, ha nem őszinte szándékkal közelít hozzád. 

Kerek ékezet - az idealista
Légy figyelmes akkor, ha valaki karika formára írja az ékezeteket. A karika forma gyakran az idealizmust jelképezi. Az írás gazdája általában nem akar ártani azzal, ha a világot kiszínezi maga körül, hiszen maga is úgy látja azt, mintha szappanbuborékon keresztül nézne. Gyakran valóságként meséli el vágyképeit, s a hazugsággal nem kovácsol magának előnyt, inkább slamaszikába keveredik, mert fél a lelepleződéstől. A karika formájú ékezet azonban nem csak ezt jelentheti, hanem a nagyszerű fantáziával megáldott, művészi hajlamú emberek is gyakran írnak így.

A kamasz lányok is gyakran írnak így, mivel ebben az életkorban az álmodozás, az idealista gondolatok még nagyon jellemzőek. Náluk ez a betűalakítás nem jelent semmilyen negatív dolgot, egyszerűen annyit, hogy életkoruknak megfelelően gondolkodnak.

Nyomtatott betűk - a rejtőzködő
A hazugság mögött szinte mindig valamilyen félelem áll. Az a személy, aki nyomtatott betűket használ, általában nem, vagy nehezen tudja megmutatni magát a többi embernek, nem szereti, hogyha "lelkis dolgokról van szó", inkább a gyakorlat embere. Enyhébb esetben nem hazug, inkább csak nem beszél a dolgokról, hajlamos inkább elhallgatni és tettekkel helyrehozni azt, amiről beszélni is illenék ...

Átfirkálások - a kaméleon
Az átfirkálások - különösen akkor, ha fonalszerű vonalvezetésű írásban jelennek meg - szintén félelemről árulkodnak. A teljes belső bizonytalanság arra vezeti az illetőt, hogy folyton másmilyennek mutassa magát, a helyzetet, a dolgokat, mint azok valójában. Az átfirkált vonalak az erő látszatát akarják kelteni, ám inkább bizonytalanná teszik a helyzetet. A bizonytalanság pedig néha félelmetes, s így a kiszámíthatatlanságról is árulkodhat ez az írás jellemző.

Iskolás írás - a mesterkélt
Ebbe a hibába szinte mindenki beleesik, aki úgy érzi, hogy nem tud elég "szépen írni" és megpróbálja mesterkélten alakítja a betűket. Egy-két esetben ez természetesen nem jelent hazudozó jellemet, csak annyit, hogy kiemelt helyzetben - mint például a grafológus előtt - az illető nem tud, vagy nem mer oldottan viselkedni, megpróbál egy pózt felvenni. Ám aki folyton így, ilyen mesterkélten, egyéni jellegtől mentesen, az iskolás normához erősen hasonlóan ír, arra jellemző lehet, hogy nem meri megmutatni önmagát megpróbál pózolni olyan képet mutatni magáról, amiről azt gondolja, hogy másoknak jobban tetszik mint valódi egyénisége.

Nagyon fontos, hogy ezeket a jeleket önmagukban csak jelzésként kezeljük, s ne önálló értékítéletet mondjunk róluk.

Ha egy ilyen jegyeket mutató írás esetében bizonytalankodunk, úgy inkább kérdezzük meg a grafológust! >>>

- GK - (www.grafologus.hu)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7513 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x