6 hatásos munkahelyjavító mágia - próbáld ki!
Címlap / Karrier / 6 hatásos munkahelyjavító mágia - próbáld ki!

6 hatásos munkahelyjavító mágia - próbáld ki!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Kétoldali, akut munkaundorítiszben szenvedsz? Munkába menni sincs kedved, mégis kell? Ha egyszerűen most nincs jobb, nincs másik, vagy minden ésszerű szál ide köt, csak éppen a szíved szerint lennél inkább a Holdon, mint itt? Ha csak egy kicsit kell kibírnod még, és utána jön valami jobb, de addig is … Ez a 6 munka-mágia hatni fog!  

Hívőknek és mugliknak is áll a zászló!
A muglik – vagyis a varázstalan népség – a Harry Potter rajongók körében népszerű kifejezés, de inkább megmagyarázzuk, éppen a kedvükért. A mugli ugyanis nem hisz a hat mágiában, mégis ide kattint, fikázandó  a hívek hülyeségét. Ne meg persze azért, mert a remény hal meg utoljára. Rossz hírrel kell szolgálnom nekik. Ezt a hat mágiát még ők is megpróbálhatják. Na persze csak akkor ha nem a mugli önsors rontók népes és savanyú pofázmányú táborához tartoznak.

Figyelem! Kockázatok és mellékhatások!
Az alábbi 6 tippet soha ne próbálják ki politikusok, BKV ellenőrök, parkoló őrök, közterület felügyeleti kerékbilincselő munkások, valamint népsarcolásra szakosodott egyéb szervek munkásai! Ezeket a mágikus tippeket úgy alakítottuk ki, hogy esetükben garantáltan tökéletes lelki összeomlást okozzanak! Emellett mindegyiküknél megjelenik a folytonos pszichoszomatikus alváshiány, és a korábban ismeretlen fogalomnak számító lelkiismereti kényszerek is. Mintegy mellékhatásként pedig tippjeink kinövesztik az eddig jól álcázott, vagy nem létező lelküket, ami ezekben a szakmákban nem kívánatosak!

1. Hatásos feng shui tippek
Ha nincs kedved a saját lelkeddel kezdeni, kezd a környezettel. Részint jól elmegy vele az idő, részint pedig a változás igénye könnyen megfogalmazódik és belsővé válik, ha kívülről nyúlsz hozzá. A környezet rendeződése és változása magával sodorja a belső változásokat is. 

  • Változtass meg 9 dolgot magad körül. Még ha a legkötöttebb szalagmunkán, előre megadott cuccban kell is menned minden áldott nap, akkor is próbáld meg a sminkedet, a bugyi fazonodat, a kabala mackódat, a munkalapod szélére ragasztott matricádat megváltoztatni. A változtatás nagyon
  • Csinálj rendet – persze egyúttal a változások is megtörténhetnek. A rendrakásba bevonhatsz másokat is. A tavasz amúgy is hozza ezeket a törekvéseket.
  • Azonnal fejezz be minden „nem szeretem” jellegű és ezért halogatott munkát! Ha tudsz, ülj/állj az asztal túloldalára, vagy cseréljetek helyet valakivel, ha lehet.

2. Főnök, te egy állat vagy! – zoomágia
Amikor egy munkahelyet utálunk, gyakran nem maga a hely az, amitől teli van a piros pöttyös napozónk, hanem egyes személyek, vagy egy konkrét személy. Ez gyakran a főnök, de nem mindig ő. Ilyenkor gyakran mondjuk: Mekkora állat! Na jó! De milyen állat az illető? Keresd ki, hogy szerinted ezek a legutálatosabb kollégák milyen állathoz hasonlítanak a legjobban, és keress róluk azonnal egy képet is. Akár a fotókat is egymás mellé teheted.
Ha ezzel megvagy, vizsgáld meg az állatot – és most hagyd kicsit azt a személyt akiről asszociálni akartál.

Mik azok a dolgok, amik ebben az állatban szerethetők, vagy tisztelhetők?
Például: A főnököm egy rinocérosz

A rinocérosz igen jó szülő, nagyon ősi faj, régóta itt él a földön. A szarva miatt sokukat lemészárolták, mert tévesen azt hiszik róla, hogy orrszarvának csontja porrá törve szerelmi serkentőszer. Hatalmasakat tud ütközni, ő aztán végképp nem tart a konfrontációktól.

Hogy szól mindez a főnökről?
Valóban drabális alkat, nem tudja megválogatni a szavait, de igazából a tűzbe megy a munkatársak érdekeiért, még ha szemben nem is mutatja ki ezt. Valóban „ezer éve” itt dolgozik a cégnél, mindenki ismeri és elismeri. Mindenki tévesen azt hiszi, hogyha „vele b..ogattatja” az embereket, akkor a munka hatékonyabb, termékenyebb lesz, pedig ez nincs így. Ha nem lesz változás, akkor a főnök –akár a rinó – ki fog halni. Egy kihalóban lévő faj alapjában inkább szánandó – szüksége van védelemre.

Hogy tudom ezt nyújtani neki?
Keress plüssből egy olyan állatot, amit választottál, és tedd magadhoz közel. Esetleg tedd a képernyőre háttérnek. Próbálj naponta úgy gondolni rá, mint szeretett, vagy szánandó lényre.

3. Vedd be a tablettádat, tedd fel a tapaszodat!
A „teszek rá”- tapasz, vagy mellékhatás mentes párja a „tojok rá” – tabletta, univerzális csodaszerek. Vegyél egy zacskó apró „drazsé tablettát” és ha piszkálnak, akkor egyszerűen ne vedd fel az egészet. Egyél meg egy drazsét, és mondd: én erre tojok! A tojás amúgy is ősi termékenység szimbólum. Ne tégy mást, mint csak a saját feladataidat csináld, ne foglalkozz mások dolgaival, ám a magad feladataiban legyél hatékony. Sokszor jobban működik, mint elsőre gondolnád.

4. Hívd meg a védőangyalodat!
Az angyalkákkal együttműködni egyáltalán nem olyan gázos, és pláne nem nehéz dolog. Kérd meg őket bátran, hogy segítsenek könnyebbé tenni a hétköznapokat. Vegyél egy angyalkártya csomagot, és akár minden reggel indíts velük.

Az is sokat segít, ha a harmónia kártyádat minden reggel megnézed, és kéred az angyalok iránymutatásait.

5. Dobd el a bőröndöd!
A bőrönd jelképzeheti az életedet, de a nehéz súlyú munkádat is. A bőrönd egy szent tárgy. Ha belépsz a munkahelyedre vedd fel. Benne leled a kötelességeidet és teendőidet. Sajnos ebben van minden teher és nehézség is. Ha este kilépsz a kapun, tedd le. Ez a bőrönd a cégedé, a főnöködé, nem viheted haza!

6. Találj 6 szép motívumot!
Érdemes legalább 6 olyan hatásos motivációt összegyűjtened, amiért hathatósmunkát végezhetsz ennél a cégnél. Lehet ebben mindenféle. A szőnyeg színe épp a kedvenc árnyalatod, a ház előtt minden nap egy gyönyörű, virágzó bokor mellett haladsz el, ami kedvedre van és feltölt energiával.

Ha nem találsz elég ragyogó motívumot, készíts magadnak: ha teheted, fesd ki a klaviatúrádat szivárványszínűre, a pénztárcádba minden héten tegyél egy szép új képet, amit a munkahelyeden - de csak ott! - minden nap megcsodálhatsz! A csodás motívumok átjárják tested, lelked és kiszínezik a napodat. Ugyanígy minden nap gondolj olyan motívumokra is, amelyek otthon várnak rád, amelyek apró ajándékok munkád után, amiért érdemes a terheket letéve hazaindulnod, hiszen megérdemled!

Jó munkát!

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6890 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x