Karrier: Siker a külsődben
hirdetés
Címlap / Karrier / Karrier: Siker a külsődben

Karrier: Siker a külsődben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Valószínűleg sejted, hogy a külső nem mindegy vállalati szerepvállalásodban, karriered építésében. Másképp közelítenek meg a munkatársaid, ügyfeleid. Az is sejthető, hogy már az állásinterjún eldől, neked találták-e ki az adott munkakört. Hogy felvesznek-e, kapsz-e esélyt, sokszor a külsődön múlik. 


Rendezvénynaptár
Mindenki attól néz ki sikeresnek, ha sikeres.
Természetesen az, aki nem tartja magát sikeresnek, az nem is lesz sikeres, ill. nem fogja észre venni, hogy az, mert azt hiszi, véletlenül történt vele valami jó. Komolyra fordítva a szót, tehetünk azért, hogy sikeresnek érezhessük magunkat, de ehhez a leagalapvetőbb a megfelelő attitűd.

A kisugárzás a legjobb öltöztető
A kisugárzás képes elérni azt, hogy a túlszabott öltöny, a szűk kosztüm, a ruhád, hajad, és a kiegészítők eltérő árnyalatai egy rendszerbe, harmóniába rendeződjenek rajtad. Mit hoz pedig a harmónia? Természetesen egyenes út a sikerhez. A rendezett, harmonikus külső azt az üzenetet hordozza, te jól érzed magad a bőrödben, attitűdödnek megfelelő munkát végzel, te elérted azt, amire igazán vágysz. - a szerk.

Egy sikertörténet
Tegnap találkoztam egy fiatalemberrel és alig akartam megismerni. Néhány éve, amikor utoljára láttam, minden lógótt rajta, nagyon rossz kedvű és ápolatlan volt. Most szinte sugárzott. Megkérdeztem mi történt vele, elmesélte, hogy nagyon jó passzban van, mivel azzal foglalkozhat, amit szeret. A külseje is tükrözte azt a megelégedettséget, amit szóban elmondott. Ápolt volt és kiegyensúlyozott. Nem hordott drága ruhákat, de ami rajta volt, az nagyon harmonikusan illett hozzá. Nem tudom a sorrendet, hogy előbb kívül alakult át, aztán belül, feltételezem, hogy fordítva történt. Amikor kezdett a munkájában sikereket elérni, akkor úgy érezte, ennek megfelelően kell kinéznie.Az Ego játékai

A mai felszínes világban érdemes a sorrendet megváltoztatni, már akkor sugározni az erőt, amikor ezt még csak mi tudjuk magunkról, hogy bennünk rejlik. Mivel a külső megjelenés statisztikák szerint is sokkal nagyobb százalékkal van ránk hatással, mint a tényleges mondanivaló, érdemes a dolognak ezt az oldalát tudatosan kihasználni.

HarmoNet tipp: Színorgia: Stílus és trend - 2009 tavasz-nyár >>

Minden megnyilvánulásunkhoz hozzátartozik a látvány. A környezet gyakran adott, mi a saját megjelenésünket adjuk hozzá, s ezt tudjuk előnyösen befolyásolni az ápolt, jól öltözött megjelenéssel. Nem hiszek abban, hogy a siker kulcsa a drága óra, vagy az erőn felül vett márkás öltöny. Aki kellően intuitív, úgyis észreveszi a drága külső alatt az űrt. Ismerek cégvezetőt, aki farmerban-ingben-zakóban viszi sikerre cégét, és találkoztam már olyan vezetővel, akinek az öltönye ugyan kifogástalan, de a szakmai hírneve megkérdőjelezhető.
Mindenki más-más körben mozog, érdemes betartani azt az aranyszabályt, hogy ne legyél se túlöltözött, se alul öltözött. Legyen saját stílusod, és legyen elég időd önmagad karbantartására.
Az etikett
A siker kulcsa lehet egy csapatban a megjelenési etikett betartása. Ha egyházi karriert szeretnél, ne menj miniszoknyában a templomba. Ha az üzleti életben tevékenykednél a sportcipődet felejtsd el a blézerrel. Gyermekek körül figyelj az ápoltságra, ékszereidet mérsékeld, hajadat fogd össze. Vedd fel az adott feladatkör természetes elvárásait és ebből hozd ki legtöbbet. A színek harmóniájában pedig igyekezz megtalálni a megfelelően vidám, de mégis nem túl erős kombinációkat. - a szerk.

Pappné dr. Kiss Irén 
 
[ 1315 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x