Pasiból sikeres férfi - Kell hozzá a nő is?
hirdetés
Címlap / Karrier / Pasiból sikeres férfi - Kell hozzá a nő is?

Pasiból sikeres férfi - Kell hozzá a nő is?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Magabiztos, határozott, védelmet nyújtó, karizmatikus, erőteljes kisugárzású. Munkájában gyors, előrelépő, energiája masszív, ám játékos, humoros. Létezik? Létezhet. Főként, ha a férfi születetten a sikerek embere. A pénz az életében csak melléktermék, mégis ha egy ilyen férfi vonz Téged, könnyen anyagiasnak mondhatnak. Hogy kerül a nő a sikeres férfi életébe? 

 

Rendezvénynaptár
Tudja, mit akar!
Pontosan kitűzött céljai vannak, amiket meg is valósít. Tervei határidős álmok és valóra váltásukon dolgozik.
Nem pénzt keres – ez mintegy mellékesen adódik az életében – hanem pontosan megvalósítja céljain keresztül önmagát. Kevés ilyen férfit ismerünk, ám amikor ilyenre akadunk, csodálattal tölt el bennünket, nőket, a sikerük és személyiségük varázsa (és nem mellesleg általában félünk tőlük). Ez jóval több annál, hogy a „pénzre hajtanánk”, ahogy kudarc-kupac gyűrött kord nadrágos férfitársaik jellemzik ezt a magatartást. Ez tiszteletadás és vonzalom a férfi felhajtóerő, és karizmatikusság irányába.


A sikeresség már csecsemőkorban kezdődik.
Az óvodai csoportban „hangadó” gyermek, aki lehet, hogy nem a legokosabb, de a legtöbben figyelnek rá, később valószínűleg sikeres emberré válik. A siker fakadhat makacs ellenállásból éppen úgy, mint túlzott önbizalomból, vagy a tökéletes belső harmóniából. Közös jellemzőjük már egészen kicsi korban, hogy pontosan tudják, hogy mit akarnak. Osztály elsők akarnak lenni, bandavezérré akarnak válni, az XY egyetem Z szakán akarnak diplomát szerezni, G politikus fiával akarnak egy osztályba járni, vagy éppen a Legnagyobb Bankba akar betörni. Az indíttatások mások. Az ismérvek azonosak.

Erős akaratr - avagy kicsi a macsó, de erős
A másik ilyen jellemzőjük, hogy megtartják a maguknak adott szót. Nem tűnik nagy dolognak, de ha belegondolunk, mégis hatalmas. Az ilyen gyermek megígéri magának: Sikeres leszek, és egyszerűen megtartja a magának tett ígéretét. Nem lesz lusta reggelenként felkelni, hogy tegyen a sikerért, hiszen megígérte magának. A siker ebben az esetben lehet egy csodálatos házasság éppen úgy, mint egy üzleti vállalkozás, vagy akár - sajnos - az autólopás.

A siker pedig nem csupán mások elismerését jelenti. Az ilyen siker ingatag dolog. A valódi siker azt eredményezi, hogy az illető jóban van önmagával, mert örömet lel abban, amit csinál, jól csinálja és jól keres vele. A lélek és az anyagi világ energiái egyaránt rendben vannak nála. A sikeresség közeli állapot a harmóniához. Úgy mondhatnánk, az előbbi egyik folyománya a második, jó esetben, a harmónia egyik lába - legalább a megbecsültség szintig.

A régi falusi ember sikermodellje.
A régi falusi ember sikeres volt. Harmóniában élt a természettel, vállalta, hogy megnősül, hogy férjhez megy, hogy gyermekeket szül, hogy megküzd a természet erőivel, vet, arat és állatokat tart. Vállalása volt a sikere kulcsa. Akkor is sikeres volt, ha éppen elvitte az ár a házat, vagy éppen gyermekhalál történt a családban. A sikere titka a vállalás és az újrakezdés képességében rejlett, s ebben rejlik ma is.


A sikeres ember akkor is sikeres, ha éppen csődbe ment a vállalakozása. Akkor is sikeres, ha egy kinyúlt mackó nadrágban áll a nagyi kertje végében, és akkor is sikeres, ha éppen milliárdos üzletet köt. A siker belőle sugárzik, nem a holmikból, nem a magára aggatott külsőségekből, nem a pénzéből. Ezeket a holmikat éppen belső sugárzásával lényegíti sikeressé. Az újrakezdés és a belső hit, a vállalás megtartása az, ami miatt sikeres ember lesz.

A nők helyzete 
A nők sikerének titka – a férfiakéhoz hasonlóan – szintén az önazonosságban rejlik, ám inkább az elfogadás és a külső - belső kompromisszumok megtalálása, áll közel a női princípiumhoz, mint a kemény határozottság. Sokszor a nők hajlamosak azt hinni, hogy a pasi nélkülük nem lesz sikeres, vagy éppen ellenkezőjét, hogy a férfinak teljességgel önállóan női erő nélkül kell boldogulni.

HarmoNet tipp: A siker kiépítése >>

A sikeres fériaknak is van/volt mamájuk és a női erő, a női öl védelme, ugyanakkor bátorítása sokat számít. Ha a gyermeket kalandvágyónak nevelte a mama, sikeres lehet. Ha görcsösen fogta, szorította, és ő nem lázadt fel ez ellen, akkor nehezebb előretörnie. Ugyanakkor a női erőre később is, mint védelemre, mint kötelékre szükség van.
De senki ne gondolja, hogy a férfi sikereire nem képes önállóan, a nő nélkül. A nőt gyönyörködtetni képes helyzetével a férfi. Ha jobban belemásznál sikereibe, lefojthatod teremtő tüzét.

Váraljai

(Képek: piqs.de)

 
 
[ 4438 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x