Álommunka és sikerek? - A Karrier területének megerősítése...
Címlap / Karrier / Álommunka és sikerek? - A Karrier területének megerősítése Feng Shuival!

Álommunka és sikerek? - A Karrier területének megerősítése Feng Shuival!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Beköszöntött az ősz. Új lehetőségek állnak előtted, szeretnéd meglovagolni, szeretnél egy előléptetést, még az ünnepek előtt, egy kis fizetésemelést még Karácsony előtt, vagy legalábbis megbecsülést és békét a munkádban, esetleg új területen próbálnád ki magad? Nem lehetetlen. Így készülj fel velünk és Feng Shuival! 

Ősi tudomány
A Feng Shui a Szél és Víz tudománya mindenben segít. Így még karriered egyengetésében is, ami összességében pénzhez, jóléthez, boldogsághoz is hozzájárulhat. Fontos tudnunk, ha valamitől függ a karrierünk, akkor azt a területet is erősítsük meg, amely hozzájárul a karrierhez. Így ha tanulmányoktól, akkor azt, ha egészségünktől, akkor azt, ha vállalkozást építenénk, akkor pl. a gazdagságtérséget is támogathatjuk, ha pedig segítőkre van szükségünk, akkor a segítők területét is igazítsuk.

HarmoNet tipp: Az Egészség és területének megerősítése otthonodban Feng Shuival >>

Mi uralja
A Karrier területéről tudnunk kell, hogy víz térség, így a víz elemet kell megerősítünk általa. Ezenkívül az egész kert, a ház, illetve a szobák esetében egyesével szemlélve is mindig a bejárat felőli oldalon a középső térséget uralja ez az energia a nyugati, nyugatra is eljutott hagyományokban.


A karrier térségének erősítéséhez a bejárat felőli oldalra érdemes akváriumot helyeznünk, amelyben teknőst, vagy aranyhalakat tarthatunk. Ha kisemlőst vagy madárkát vennénk otthonunkba, vagy négylábú állatnak gyártanánk almot, fészket, azt már inkább ellentétesen a bejárattal szembe tegyük inkább.

Apró trükkök
A karrier térséghez helyezhetünk még csobogót, illetve kék fekete, szürke és ezüstszínű meseszép gyertyákat, díszítő elemekkel teli költeményeket. Szintén jó lehet itt egy szép terítő, illetve a falra, erre az oldalra elhelyezni azokat a dolgokat, amelyek munkánkhoz szükségesek. Így pl. azokat a könyveket, amelyek szakmánkat jelképezik, vagy kitüntetéseinket, díjainkat, okleveleinket, büszkeségeinket, amelyek erősítik előrejutásunkat. Illetve mindent, amit ez a karrier jelképez számunkra. Ha éppenséggel egy autóban tudjuk ezt megtalálni, akkor annak képét helyezzük ide, bár nem árt azért valóban legfontosabb elemeket kiemelni csak. De ha az imázs számít számukra, tárolhatjuk itt a kosztümjeinket, vagy öltönyeinket, ha kozmetikusként dolgozunk, akár sminkszereinket is. Ezen a részen egy tükör is segítheti az energiákat, ez alól kivétel, ha egy amúgy is kinyúló, pluszban lévő karrier területen további optikai megnyúlást eredményeznénk.

HarmoNet tipp: Magyar energetikai térrendezés - avagy mi is az a "magyar feng shui"? >>

Ha hivatalos iratainkat, beszámolóinkat, disszertációnkat itt helyezzük el, szintén jó eredményekre számíthatunk. Az új munkahely vagy vállalkozás terveit, egy dossziéban lefűzve, jó, ha itt tároljuk!

Fodor Kata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4675 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x