Barack Obama autogramja - aláírás, grafológia, számmisztika,...
Címlap / Karrier / Barack Obama autogramja - aláírás, grafológia, számmisztika, horoszkóp és ezotéria az elnök beiktatására

Barack Obama autogramja - aláírás, grafológia, számmisztika, horoszkóp és ezotéria az elnök beiktatására

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

Mit árul el az éppen posztjára kerülő Barack Obama aláírása? Kedvező-e neki ez az év a beiktatásra a kínai horoszkóp szerint? Vajon az Oroszlán szülött fiatalember horoszkópja sikert mutat-e neki? Számmisztikai szempontból mennyire birkózik meg a világ egyik legismertebb emberének posztjával? Most megtudhatja minden HarmoNet olvasó! 

Vizsgáljuk meg az ezotéria eszközeivel az új amerikai elnököt!
Az új elnök középső neve Hussein – ez volt Mohamed Próféta unkájának neve, jelentése helyes, szépséges. Bár középső neve iszlám eredetű, az elnök keresztény szelleműnek vallja magát. Ez azt hiszem, női szemmel tényleg elmondható róla, hiszen az elmúlt időszak legjóképűbb elnöke. A név jelentése magyarul; „barack” egyfajta hamvasságra utal, bár a „szőrös és ütődött” vonatkozását is ismeri a köznyelv, bár inkább csak viccesen.

Nevének számmisztikai összege: 8-as
Nagyon komoly ember, csak azokat az embereket engedi közel magához, akikben teljes egészében megbízik. Távolságtartónak látszik, de a határozott külső érző szívet takar. Kevés kapcsolatot köt életében, de azok nagyon értékesek! A barátságait, családi kapcsolatait gondosan ápolja, róluk a hírnévtől sem fog megfeledkezni.

Ha igazán hisz a céljaiban, akkor fanatikusan és kitartóan harcol. Óriási sikerekben lehet része, de ha erre méltatlanná válik, akkor a hirtelen bukás is lehetséges. Munkatársaitól megköveteli a maximális teljesítményt, de soha nem vár el olyat, amire Ő maga nem képes, - mindig példát mutat.

2009-ben főleg nehezen érteti meg magát munkatársaival, időre van szükség, míg teljesen átlátja a saját feladatait, nem lesz zökkenőmentes a beilleszkedése.

Ő a 44. megválasztott elnök – a negyvennégyes szám a különleges stabilitást jelképezi, nehezen lehet kibillenteni őt álláspontjából –a 44 összege amúgy is nyolcas, ami Obama névszáma is.

Az Elnök 1961-ben, a Bivaly évében született – 2009 január 26-án átlépünk újra a Bivaly évébe, ami köztudottan nagyon kedvez mindig a saját szülötteinek, tehát Obama saját szempontjából nagyon szerencsés évnek néz elébe.

HarmoNet tipp: Gúnyolódnak? Egyre több Barack Obama van Kenyában >>

Az Oroszlán jegyében, augusztus 4-én, Honoluluban látta meg a napvilágot

A nyugati asztrológia szerint eredeti egyéniség, igazi vezető típus, bár elnöksége idején többször is szembe kell majd néznie azzal, hogy titokban munkálkodnak ellene, megpróbálják lassan, de biztosan aláásni a pozícióját. Akkor lesz igazán eredményes, ha új megoldásokat talál, de a régi utat sem utasítja el teljesen. Ha sikerül megteremtenie az egyensúlyt a régi és az új között, akkor nagy elnök lehet.

Ebben segíti Őt, hogy „szerencsés csillagzat” alatt született. Ezt a szerencsét, pedig küzdőszellemével, kitartásával és emberségével tudja elősegíteni. Ha az említett jó tulajdonságait nem tudja belevinni a munkájába, akkor hirtelen, az egész világ számára váratlan módon távozhat a politika színpadáról. 2009-ben főleg a pénzzel gyűlik meg majd a baja, elképzelhető, hogy népszerűtlen intézkedéseket kell hoznia.

Aláírása alapjánAz anyai befolyás nagyon erős volt gyermekkorában – látszik, hogy édesanyja nevelte, akinek nagyon sokat köszönhet. A név gyakorlatilag egybe van írva, ami az erős családi kötődésekre, kötelékekre utalhat. Az Obama név első betűje egy egérre (számítógépes) hasonlít, ami utalhat technikai érdeklődésre is, de akár arra is, hogy akár egy egeret, kézben tudja tartani a dolgokat, eseményeket, képes az irányításra. A végvonal kis kampója „akad”, szüksége lenne arra, hogy több szövetségese legyen. Az írás elsőre lágynak tűnik, de több erőteljes kis szög van benne, ami arra utal, hogy a külsőleg mutatott mosoly mögött gyakori az erőteljes kiállás. Obama vállalja magát, nincs benne manír, megjátszás.

HarmoNet tipp: Obamama: A first-anya >>

Rövid biográfia:

Barack Hussein Obama (Honolulu, Hawaii, 1961. augusztus 4. – ) amerikai jogász és politikus, az amerikai szenátusban Illinois szenátora, a 2008-as amerikai elnökválasztás demokrata elnökjelöltje és az Amerikai Egyesült Államok megválasztott elnöke. Ő az első afroamerikai elnökjelöltje nagy politikai pártnak az Egyesült Államokban, és az első színes bőrű, megválasztott elnöke az országnak. A 2008-as elnökválasztás során számos további rekord is megdőlt.

A Time magazin 2008-ban "Az év emberének" választotta.
Obama a Columbia Egyetemen és a Harvardon végzett. Mielőtt a szenátusba választották, dolgozott polgárjogi ügyvédként, a Chicagói Egyetem jogi karán tanárként és volt képviselő is az illinois-i szenátusban. 2000-ben az amerikai képviselőházi választásokon sikertelenül indult, négy évvel később azonban a szenátusba döntő többséggel, a szavazatok 70%-ával került be. Nős, két gyermeke van. 

(Képek és infók forrása: Wikipédia)

Gáspár Katalin
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8566 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x