Szakmák számokban - a hivatás megválasztása születési...
Címlap / Karrier / Szakmák számokban - a hivatás megválasztása születési dátumod szerint

Szakmák számokban - a hivatás megválasztása születési dátumod szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A számmisztika segítségével megtudhatod, hogy melyik szakma való neked a legjobban. Az előző cikkben már olvashattunk arról, hogy az 1-5-ig terjedő számok milyen vonatkozásban mutatkoznak meg, most folytassuk a 6-9-ig terjedő számokkal. Hivatás, karrier, siker személyre szabottan.  

A hatos szám képviselői közé tartozol, ha valamelyik hónap 6-án, 15-én, vagy 24-én születtél, különösen igazak lesznek rád az alábbiak, ha a hatodik hónapban, azaz júniusi születésű vagy. A Vénusz, bolygó tartozik ehhez a számhoz. A szépséggel és nőiséggel esetleg a divattal kapcsolatos témák biztosan érdekelnek. Ezek között nagy valószínűséggel megtalálod a neked megfelelőt. Esztétikai érzék, alkotó és tervezőkészség jellemez. Ha ezeket a tulajdonságaidat kibontakoztathatod, akkor teljesebbnek éled meg az életet és jobban úgy érezheted, hogy a helyeden vagy. Kiváló szakma a lakberendező, divattervező, de jó lehetsz különleges otthonok külső és belső tereinek kialakításában egyaránt.
 
 
A hetes számhoz a Neptunusz rendelhető és mindazok, akik 7-én, 16-án, vagy 25-én látták meg a napvilágot. A misztikum és a spiritualitás elválaszthatatlan részed. Valószínűleg mélységesen vonzódsz a megmagyarázhatatlan és a természetfeletti tapasztalások iránt. Rendkívüli érzékenységed segítőkészséggel és együttérzéssel párosítva kiváló segítővé tesz más emberek számára. Megállod a helyed ápolóként, a szociális szférában, állatvédőként, gyógytornászként. Orvos vagy pszichológus is lehetsz. Ez utóbbihoz különös érzéked van. Érzékenységed a lelki terület iránt, ha kifejezőkészséggel is párosul, akkor kiváló művész lehet belőled, de ne engedj a depresszív hangulatnak. Főként a festészet, ami valószínűleg közelebb áll hozzád, de a zene területén is otthonosan mozogsz és ezeken a területeken is sikeres lehetsz.
 
A nyolcast a Szaturnusz energiája uralja. Akik 8-ám, 17-én vagy 26-án születtek azok ezen bolygó szilárdságát tudhatják magukénak. mivel megbízható, komoly és felelősségteljes vagy ugyanakkor nagyon barátságos biztos, hogy a felső vezetésben a helyed. Nem mindennapi életpályád kialakulása szinte sorszerűen vezet egyre magasabb pozíciók betöltéséhez. A pénzügyekhez is jól értesz így lehet belőled bróker vagy könyvelő, de mérnök, gyárigazgató vagy vállalati tanácsadó. A kétkezi munkát sem veted meg, így jól érezheted magad minden kemény fizikai munkát jelentő munkakörben is.
 
 

A kilences képviselőit a Mars ereje hajtja. Ha valamelyik hónap 9-én, 18-án, vagy 27-én születtél akkor te is ennek a tüzes bolygónak az energiájával élsz. Amennyiben elfojtod magadban az erőt, a vágyakat könnyen lehetsz allergiás. Bátor vagy vakmerő és nagylelkű. Munkádban átlagon felül tudsz teljesíteni és így szorgalmad révén válsz sikeressé. A kihívásokkal teli munkát neked találták ki. Amint unalmassá válik egy munkakör kezdesz menekülni, vagy félni, hogy elbocsátanak, mert úgy érzed, hogy nem teljesítesz. Keress olyan helyet magadnak, ahol napról napra új helyzetekkel találod szembe magad. Lehet ez értékesítés, projekt vezetés, marketing tervezés, karrier tanácsadás, fejvadász, vagy légi utaskísérő. A lényeg a változatosságon van.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x