Te milyen típus vagy a munkahelyi csapatban?
Címlap / Karrier / Te milyen típus vagy a munkahelyi csapatban?

Te milyen típus vagy a munkahelyi csapatban?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

A válság mindenkire rányomja a bélyegét, de te ne tartozz azok közé, akik csak a rosszat látják meg benne. A jó üzletember mindenhol észreveszi, azokat a lehetőségeket, amikkel nyerhet. Vedd észre te is, hogy tudod beépíteni életedbe a hasznosság elvét. Keresd a megoldást, és ne búslakodj a rémhíreken, amiket feltupírozva közvetít a média. Ehhez szükség van önismeretre és fejlesztésre a hiányos területeken. Az önismeretben próbálunk most segítséget nyújtani, rövid típuselemzésünkkel. 

A munka világában jó ha tudod, hogy hol vannak az erősségeid és ez a tudás az álláskeresésben hasznodra válhat. A karrierhez elengedhetetlenül fontos, hogy tudd, te milyen típusba tartozol.

Újító: Ha ebbe a kategóriába tartozol, akkor valószínűleg sok esetben vannak jó ötleteid. Már többen megjegyezték, hogy milyen kreatív vagy. Észreveheted, hogy mások csak állnak és gondolkodnak, míg neked már több megoldás is eszedbe jutott valamely probléma megoldása esetén. Sokszor jutnak eszedbe szokatlan dolgok. Mások néha furcsának tartanak.

Szociális: Valószínűleg a segítő szándék része életednek. Biztos, hogy elvégeztél már valamilyen gyógyító tanfolyamot, vagy gyógyászattal kapcsolatos előadásokat hallgatsz szívesen. Érdekel más emberek lelkivilága. Az utcán nehéz szívvel mész el csak úgy a koldusok mellett. Számodra nagyon jó lehet, minden emberekkel kapcsolatos munkakör, bár érdemes megvizsgálni az indítékot vajon valójában miért akarsz segíteni másokon?Megvalósító:
Te abszolút a gyakorlati megoldások embere vagy. Akármilyen élethelyzetbe kerülsz, rögtön elkezded keresni a kiutat és aprólékos tervezésnek kezdesz. Ha nehéz és összetett feladatot kapsz, akkor precízen kidolgozod, és akkurátusan látsz neki a megoldásnak. Néha hajlamos lehetsz túlaggódni egy problémát, ami következhet abból kifolyólag, hogy elkapkodtad a megvalósítást. Nagyon jól tudsz elemzői feladatot ellátni vagy raktárt vezetni iratokat kezelni. Az adatkezelés kimondottan neked való munka.

HarmoNet tipp: Vezetővé válnék - de hogyan? >>

Elnök típus:
Az abszolút vezető. Ebből a típusból nagyon kevés van az emberek között. Így önmagában ritka tulajdonság. Olyan egyén vagy, akinek kitűnő a feladatmegoldó készsége ugyanakkor rendkívül gyorsan tud dönteni. Határozottságoddal és a magabiztos megjelenéseddel kiváltod az emberek szimpátiáját. Jó vezetőként megértő főnök tudsz lenni, de ha kell, megállj tudsz parancsolni a feladatot keresztező ötleteknek, tevékenységeknek. Előítélet nélkül érdemei alapján tudod értékelni az embereket.Vállalatépítő:
Nagyon jó a szervezőkészséged ez visz arra sok esetben, hogy vállalatok élére kerülj, vagy saját vállalkozást indíts. A kommunikáció fő erősséged. A célokat, amiket magad elé tűzöl általában el is éred. Szilárdan és kitartóan tudsz dolgozni, megbízható munkavégzéseddel segíted feljebbvalóid tevékenységét. Néha lehet, hogy nem vagy elég rugalmas a csapatmunkában, vagy az új(más) ötletek meghallgatásában és a kivitelezés megvalósításának végiggondolásában.

HarmoNet tipp: Miről árulkodik a kézfogás, a bemutatkozás és a testbeszéd az állásinterjún? >>

Elemző vagy rendszerfelállító:
Nagyon szeretsz kutatni. Kíváncsiságod adatokkal tudod alátámasztani, így hiteles forrásokból támasztod alá eredményeid. Te vagy a csapatban a legjobban értesült. Az információk, mintha nálad futnának össze. Kellemesen elcsevegsz bárkivel és a számodra, illetve a számodra fontos célok elérésében hasznosnak bizonyuló, adatokhoz így jutsz hozzá a legkönnyebben. Érdeklődő kommunikatív és elemzői készséged visz előbbre a ranglétrán.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8513 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x