3 tuti tipp, hogy ne nézzenek karrierista menedzsermacának!...
Címlap / Karrier / 3 tuti tipp, hogy ne nézzenek karrierista menedzsermacának!

3 tuti tipp, hogy ne nézzenek karrierista menedzsermacának!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

Aki irodaházi környezetben, esetleg közép, vagy hovatovább felsővezetőként dolgozik, és nő, nincs könnyű helyzetben. Az üzleti protokoll előírja hogy jelenj meg, milyen telefonod, laptopod, tollad és kosztümöd legyen - és a végeredmény: Rád verik, hogy karrierista, törtető, érzéketlen menedzsermaca vagy! Pedig egyszerűen csak egy okos csaj vagy, aki jól dolgozik, és ezt el is ismerik.  

Finom és nőies!
 • ha túlzottan sötétkék - szürke - fekete a világ, amiben élsz,
 • ha az irodabirodalomban csak a belépőkártya lóg a nyakadban, nem egy elegáns gyöngysor, vagy nyakék,
 • ha a gépek, amiken dolgozol, csupa kocka és fém,
 • ha körülnézel az értekezleten, és csupa fickó vesz körül
 • ha a mobiltelefonod okosabb, mint a szomszédod
 • ha az autód szigorú protokoll színek szerint került kiválasztásra

 

...Akkor bizony rád fér egy kis nőiesítő taktika, ugyanis a férfiak világában könnyű uniformizálódni. Nem térhetsz el jelentősen – hiszen akkor nem tartod be az üzleti világban elvárt szabályokat. Viszont olyan egyéni stílust kialakíthatsz, amiben hangsúlyos marad a nőiességed:
 1. Elegánsan – selyemsállal!  A hernyóselyem minőségi. A kézzel festett selyem nem csupán egyedi, de olyan elegáns, ugyanakkor nőies hatást kelt, amire bátran büszke lehetsz. A selyemsállal kiemelheted ruháidat, s még a visszafogott színek is különlegesek. Ha megengedheted, hogy egy-egy erősebb színű kendőt is viselj néha, esetleg brossal feltűzve, akkor pedig igazán nőies hatást érhetsz el. A ruhákhoz viselt különleges óra, aranylánc, vagy egyéb, visszafogott kiegészítő, szintén erősíti a nőies hatást.
   
 2. Tedd egyénivé az autódat! – A céges kocsikban mindig steril minden. Bőr, vagy textil, unalmas tucat szín – ha beülnek melléd, egyáltalán nem nőies hatást kelt. Ha a hátsó ülésre egy dizájnos, kisebb párnát raksz, s ha a kocsidban mindig nagyon különleges, jó illat van, ha a műszerfalon egy apró kabala tárgy kelleti magát, máris nőiesebb, elegánsabb az autód belseje. Ha a hátsó ablakban egy elegáns, színes esernyőt tartasz, nem csak praktikus, de színt és életet visz az autódba.
   
 3. Használj nőies notebook-ot! - Ha a cég vásárol, jelezd, hogy ha lehet, akkor nem a tucat szürke-fekete, hanem mondjuk egy vajszínű, vagy beage árnyalatú gép kéne neked. Ha pedig már adott, hogy milyen gép a kötelező, tedd legalább egy kicsit nőiessé, egyedivé. Használj a laptopot is védő, visszafogott mintájú,mégis nőies laptop skint, vagy takarót. 
   
(A cikk a kép után folytatódik) 

HarmoNet tipp: Milyen főnöknő vagy (lennél)? - Sárkány, vagy Kedvesnővér? >>

A nőies apróságok, az elegáns, de nőies vonalú toll, a szép kidolgozású, nőies színű telefon, vagy telefontartó, a szépen megválasztott körömlakk, vagy köröm minta, mind-mind olyan apróságok, amikkel egy nő sokat javíthat a férfias világban saját nőies imázsán!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9304 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x