Tévhitek és tények a papírerotikáról - Szex grafológia...
Címlap / Karrier / Tévhitek és tények a papírerotikáról - Szex grafológia Gáspár Katitól

Tévhitek és tények a papírerotikáról - Szex grafológia Gáspár Katitól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Kiderül-e a kézírásból, milyen vagy az ágyban? Igen! Ám ha odahaza vacakolsz egy nagyítóval, meg a csajod/pasid kézírásával, akkor abból az égadta világon semmi nem fog kisülni! Tudod miért? Mert nem értesz hozzá, és mert elfogult vagy. Elhiszed, hogy én sem elemzem a saját pasim kézírását? Pedig tényleg értek hozzá! 

Szinte nem telik el nap/hét anélkül, hogy valamilyen internetes csatorna, televízió, rádió, vagy magazin ne foglalkozna a kézírás elemzésének tudományával – s többnyire velem, vagy írásaimmal találkoznak. Napvilágra került, hogy az írás és a szex kapcsolatban állnak, s hogy a G+Y betűk kapcsolata a szexualitás bibliáját rejti. Erről több női magazin is megemlékezett, igyekezvén kedves olvasóit beleringatni abba a hitbe, hogy ez otthon is menni fog. Remélem, senki nem vágta ki Élete Szerelmét egy rövidnek bizonyuló alsó hurok miatt! Mivel a GY rejt ugyan némi utalást a szexre, na de önálló bibliaként kezelni, finoman szólva is elfuserált ötlet.

Kellett neked kézzel írni?

A kézírásunk tényleg árulkodik rólunk, ám csak értő kezekben mutat valódi jellemet, személyiséget, karaktert. A koca-grafológus legfeljebb kedves, általános igazságszerűségeket olvashat ki a kézírásból, ami nem több, mint egy bulvár horoszkóp. Fontos, mert elgondolkodtat magadról, az emberekről, a világról. De nem alkalmas arra, hogy ennek alapján szabd meg az életed. Ugyancsak nem alkalmas arra, hogy népszerű személyiségek – mint például a Mokka műsorvezetői, Liptai Klaudia és Kárász Róbert – szexualitását egy reggeli, gyerekek által is nézett műsorban 3 percben taglaljuk, rögvest a beszélő csótány után és kicsivel a hárommellű nő előtt, mint cuki kis érdekességet.

HarmoNet tipp: Bajnai ír - a grafológus meg kielemzi >>

Jó  szeretője – de kinek?

Ahogy nincs két egyforma ember, nincs két egyforma erotikus igény, nincs két egyforma GY betű, ugyanúgy nem eldönthető, hogy valaki „jó-e az ágyban” úgy általában. A Sex &New-York sorozatban volt egy fiú, aki olyan istenien használta a nyelvét a paplan alatt, hogy a nők ajándékba adták a telefonszámát. - De senki nem járt vele! A szexuális teljesítmény önmagában nem sokat ér. Kell hozzá az ember, a maga szívével, lelkével, egyéniségével, vonzerejével. Ez vagy hat ránk, vagy nem.

„Nem az a kérdés tehát, hogy valaki milyen az ágyban! 
Az a kérdés, hogy VELEM/VELED milyen!”

Összeillünk-e, vagy sem? Van-e köztünk vonzódás? Ez pedig az esetek többségében – optimális esetet nézünk! – eldől még a szex előtt. Kiváló példa erre a népszerű műsorvezető páros, melynek tagjai kedvesen és bátran vállalták ország-világ előtt saját nemiségüket, szexuális szerepüket a kézírásuk alapján.

Milyen az ágyban Liptai Klaudia?
A konvencionális értelemben is abszolút dögös, szexi. Írása is ezt mutatja. Ezt tudja is magáról, megvan a megfelelő női önbizalma. A világ számára elég egyszerű – fekte és fehér, fizető és nem fizető, drága és olcsó, érdekes és érdektelen. A szürke tartományokkal nem cicázik. Liptai tehát a szexben is nagyjából ilyen. Vagy bekapja, vagy nem – ahogy az egyszerű horgász mondotta a folyóparton. Nem bonyolítja sokáig a dolgokat. Viszont ha szerelmes? Akkor világgá megy a párja után, rajongásig, megalázkodásig, zokogásig tud szeretni és gyűlölni. Megbocsátó, gyöngéd, ölelős. Ő csupa életigenlés, s ezt érzik róla a férfiak is. Azt hiszem, ha annyi százasom lenne, ahány műhelyben Liptai Klaudia cickói ki vannak függesztve, fizetett helyem lehetne a Mokkában. Ha tudnám Liptait férfi szemmel nézni, akkor biztos, hogy vágynék rá, hogy az ágyamba bújjon.


HarmoNet tipp: Minek nekem grafológus? - A munkatárs kiválasztáshoz >>

Milyen az ágyban Kárász Robi?

Kárász Robit tudom női szemmel nézni. Biztos van az a nő, akiből képes kiváltani a bugyi nedvesítő térdremegést, ám valószínűleg bottal vernénk ki egymást a paplan alól, ha bennünket akarna valaki összehozni. (Szerencsére mindketten hűséges házasok vagyunk, s a grafológus nem szubjektíven szemléli a kézírásokat!) Kárász Robi nagyon jóképű, sok nőnek tetszik külsőleg, de férfiként elviselni valószínűleg lényegesen kevesebben tudnák. Robi számára a szex egyáltalán nem elsődleges. A műsor kedvéért vállalja, hogy kitárulkozzon, ám ez az egész őt inkább zavarja. Egójának fontos volna egy elismerés, de nem sokat foglalkozik a kérdéssel. Természetesen ő is élvezi a szexet, ráadásul hűséges és lojális a párjához, akit egyébként nagyra tart. Ám nem a szex az a dolog, ami körül a világa forog. Ha munkatársat, precíz, alapos, akaratos, kitartó, lelkesítő, dinamikus kollégát akarnék magam mellé, akivel három másodperc alatt lehet nulláról százra gyorsítani, akivel lehet pénzt keresni, nos akkor Kárász Robi az én emberem! De a paplanom alá biztos nem engednék olyan embert, aki gyakran kicsinyesen szőrözős – nem a szó direkt értelmében – önző és makacs. Robiról tudni lehet, hogy sokra fogja vinni. Szerencsére nem a szereposztó díványokon vívja ki magának a figyelmet – pasik esetében ez úgy is csak bizonyos körökben divat.


 

Ahogy a fenti példákból is látszik, a konvencionális értelemben jó szerető Liptai Klaudia megromlott házasságával tele van a sajtó, míg Kárász Robi kiegyensúlyozott szerelmi életéről az efféle, kényszer szülte megnyilatkozásain túl nemigen olvas a kedves bulvárhír rajongó közönség. Az ágybéli teljesítményünk tehát a grafológiai értelemben sem függ össze az egyén boldogságával.

Gáspár Kati grafológus - www.grafologus.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5662 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x