Kreativitás nélkül nem megy!
hirdetés
Címlap / Karrier / Kreativitás nélkül nem megy!

Kreativitás nélkül nem megy!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Ablakon kidobott milliók. Ötlettelen, rossz hatásfokú alkalmazás. Így jellemezhetnénk sok magyar vállalat tevékenységét a fogyatékkal élők foglalkoztatásával kapcsolatban. Kreativitás, ötletek, megoldások. 

 

Rendezvénynaptár
A helyzet javítására március 4-én, illetve május 27-én a Hermész Konferencia keretein belül Mérő László, Czeizel Endre, Böszörményi Gyula, Szekeres Pál és Klein Sándor tart előadásokat a kreativitásról, a rehabilitációs foglalkoztatásról és ezek együttes alkalmazásáról.

Az utóbbi évek törvényi szabályozásainak köszönhetően egyre több forprofit cég kötelezően foglalkoztat megváltozott munkaképességűeket, és ismeri fel ennek pénzügyi és társadalmi előnyeit.


Azonban a hatékony alkalmazás már gyakran háttérbe szorul. A munkáltatók nincsenek felkészülve arra, hogy a fogyatékkal élőkben rejlő értékes képességeket kiaknázzák, és jól hasznosítsák. Az értelmetlen munka elvégzése kárba veszett pénz. Ennek megváltoztatásához csupán két dolog szükséges: törekvés és kreativitás.

A kreativitás mérése, fejlesztése és az egyéni fantázia kibontakozásának lehetősége mind új utakat mutat a foglalkoztatásban. Ebben nyújt segítséget Hermész Konferencia, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Budapesten az Európa Congress Centerben (1021 Budapest, Pálos utca 2.) A szervezők célja, hogy a fogyatékkal élők munkaerőpiaci integrációja ennek hatására erősödjön, valamint a résztvevők problémamegoldó képessége és kreativitása is fejlődjön.

A részvétel az első 125 jelentkező részére INGYENES!

www.lelemenyalapitvany.hu/hermesz

Kép:
piqs.de: Swordfish-yang - Girl

 
 
[ 1905 ]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x