Csóró a cég? WC-papír irodai hulladékból
Címlap / Karrier / Csóró a cég? WC-papír irodai hulladékból

Csóró a cég? WC-papír irodai hulladékból

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Egy közepes vállalkozáshoz tervezték ezt a túlméretezett iratmegsemmisítő berendezést. Ha már mindkét oldalára jegyzeteltünk az A4-es irodai papírnak, akkor gondosan - már csak adatvédelmi okok miatt is - meg kell semmisíteni. Újrafeldolgozás által a lehető legbiztonságosabban tudjuk adatainkat és a környezetet megóvni. 

Természetesen egy csodatalálmányról van szó, mely 40 db használt irodai A4-es papírból 1 tekercs WC papírt készít nem több, mint 30 perc alatt. A gép első lépésben papírdarálóként felaprózza, masszásítja az irodában már nem használt iratokat. Utána jöhet 30 perc sejtelmes várakozás és a végeredmény mint valami fantasztikus rajzfilmben egy tekercs WC papír.

A valóságban ez egy mini papír újrahasznosító üzem, mely hagyományos papírfeldolgozás WC papírgyártást valósít meg egy összetett zárt szerkezetben. Automata jellege van így egy közepes vállalkozás, vagy közösség számára megtérülő beruházásnak tűnik.


Az irodai papír keletkezik, ha akarjuk, ha nem. Lehet választani környezetterhelő módon kidobjuk vagy szelektíven gyűjtjük és időnként a fehér kecske elnevezésű gépbe betuszkoljuk és várjuk az eredményt.A közösség tagjai olyan alapszükségletű termékhez jut, mely kafetéria címen kitűnően felhasználható. A vállaltnak a hulladékkeletkezése kevesesbe kerül, hisz a papír hulladékot nem kell elszállítani. A szállítás pénzbe kerül, sőt a környezetet is terheli.

Szelektiv.hu

Kép:
piqs.de: foreverdreaming - einen brief schreiben
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x