Kis emberek, nagy pénz - Kommunikáció gyerekeknek
Címlap / Karrier / Kis emberek, nagy pénz - Kommunikáció gyerekeknek

Kis emberek, nagy pénz - Kommunikáció gyerekeknek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

A Kreatív csoport 2010-ben először rendezi meg a Kis emberek, nagy pénz című konferenciáját, amely a 14 év alattiaknak szóló kommunikációt veszi fókuszába. A konferencia célja olyan problémák körüljárása, mint az etikus promóció a gyerekeknek szóló termékek és szolgáltatások esetében, illetve hogy ki lehet és ki kell, hogy ezek célpontja legyen. 

 

Rendezvénynaptár
Szó lesz arról is, hogyan lehet és érdemes márkát építeni gyerekeknek, milyen eszközök és csatornák állnak ehhez rendelkezésre a hazai és a nemzetközi piacon? A konferencia helyszínét a Boscolo Hotel New York Palota biztosítja. 

A gyerekeket megszólító médiacsatornák, és a gyerekeknek, illetve a gyerekek kapcsán szüleikhez szóló márkák építkezéséről szóló konferencia 2010.március 25-én lesz. A rendezvényre elsősorban ügynökségeket, marketingszakembereket és a médiában dolgozókat várják.


A konferencia előadói lesznek Steigervald Krisztián, Gfk, fogyasztási cikk szektor, szektormenedzsere, aki A jövő árérzékeny fogyasztóiról fog beszámolni, Kuruc Imre az NRC kutatási igazgatója, aki a gyerekek internetezési szokásairól beszél majd, és Pintér R. Róbert az Egyszervolt.hu ügyvezetője pedig kifejti, Hogyan érhetők el a gyerekek online. Ezt követően Berta Judit pszichológus előadásából tudhatjuk meg, mik A médiatartalmak pszichés hatásai a 14 éven aluliakra. Az Önszabályozó Reklámtestülettől Megyer Örs beszél majd a gyerekeknek szóló etikus promócióról, a Karmamediatól pedig Lövenberg Balázs stratégiai igazgató fog megszólalni Közösségi média és mobilkommunikáció a gyerekeknek témában.

A Kreatív Csoport rendezvényről bővebben itt tájékozódhat >>


Kép:
piqs.de: Marcel Souché - Kinderchor


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3385 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x