Teszteltük a HTC Desire női okostelefont!
Címlap / Karrier / Teszteltük a HTC Desire női okostelefont!

Teszteltük a HTC Desire női okostelefont!

Forrás: Telenor.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Teszteltük az új HTC Desire telefont. Nagyon szőkéknek nem való, és azoknak sem, akik utálják az érintőképernyőt. Azoknak, akik elfoglaltak, akiknek sok a teendőjük, akik szeretik egyszerűen szervezni az életet és akiknek fontos, hogy a laptoppal azonnal kapcsolódjon a telefon, nos nekik igazán való! 

Telefon – műkörömre tervezve!
A HTC Desire telefon nagyon szép. Jó érzés kézbe venni, és különböző hosszúságú műkörmökkel is nagyon jól lehet használni! (Szerintünk jobban, mint anélkül!) A kezelése annyira logikus és nyilvánvaló, hogy a kézikönyv elolvasása nélkül is szinte azonnal fel lehet benne fedezni minden funkciót, még akkor is, ha korábban egy oldalkitámasztós öreg vacakkal telefonáltál, amivel csak SMS-t lehetett írni. A telefon egyébként rettentő gyors, és a magát műszaki antitalentumnak tartó hetvenes anyukám is azonnal értette és élvezte a színes kijelzőt, bár nem egészen értette miért ujjongunk annyit ezen.


Milyen szempontok játszanak szerepet akkor, amikor egy nő  mobiltelefont választ?

A hölgyek körében a készülékeknek van egyfajta ‘divat-kiegészítő’ funkciója, amely természetesen a nőiesség kifejezője. Fontos, hogy szép és esztétikus legyen a telefon, jó érzés legyen ránézni. A nők erősen személyre szabják készülékeiket egyedi háttérképekkel, csengőhangokkal, különböző témákkal, de persze van olyan is, aki mindezt külsőleg is megteszi, pl. ékszerekkel, matricákkal, előlapokkal.

Készülékválasztásban a nők felvállaltan emocionális döntéseket hoznak: a mobiltelefonok megjelenése, designja kiemelten fontos számukra. Inkább a nőies, íves formájú készülékeket keresik.  Előnyben részesítik a kis méretű, könnyű, vékony telefonokat, és a klasszikus fekete-ezüst mellett akár a világos, élénk színeket is szívesen választják (arany, piros, rózsaszín, zöld). Szeretik a kinyitható, szétcsúsztatható modelleket, valamint díszítésként az ékszer is megjelenik. A telefon tudását tekintve inkább alapvető elvárásaik vannak, vagyis tudjanak telefonálni, és legfeljebb a multimédiás funkciók iránt érdeklődnek: zene, fotó.


Ezzel szemben a férfiak igyekeznek racionalizálni a készülékválasztást: célirányosan keresnek olyan mobiltelefont, amire szükségük van.  Relatíve fontosabb számukra a készülék technikai tudása s mindez azzal jár, hogy vásárlás előtt alaposabban utánanéznek a telefonok tulajdonságainak, jellemzőinek különböző fórumokon, cikkekben.  Elsősorban férfias megjelenésű készüléket keresnek, előnyben részesítik a szögletes formákat és a sötét, nem élénk színeket (jellemzően a feketét és az ezüstöt). A komolyabb, klasszikus felépítést kedvelik, kevésbé a kinyitható, szétcsúsztatható designt.

A készülékgyártók kezdik felismerni ezeket a megnövekedett igényeiket, és ezzel összhangban szállítanak egyre innovatívabb megoldásokat, mind a szín, mind a formák terén.

Mindezeket szem előtt tartva döntött a Telenor úgy, hogy újabb készülékekkel bővíti kínálatát, amelyeknél a személyre szabhatóság kiemelten nagy hangsúlyt kap. Így került be a portfólióba két HTC okostelefon, a Legend és a Desire, amelyek a kényelmet és funkcionalitást ötvözik, és a fejlett multimédiás alkalmazásoknak köszönhetően a hölgyek számára is vonzóak. A készülékek mindenki számára egyéni élményt nyújtanak, hiszen a felkutatott tartalmak személyre szabottan rendezhetők a számtalan widgettel, a HTC Sense-nek köszönhetően.A nő, menő  …

A HTC Desire rengeteg szervezőfunkcióval segít a mindennapok praktikus tervezésében. Ezzel nem csak a biznisz dolgokat, de akár a szabadidős tevékenységeket, vagy a gyerekek programjait is koordinálhatod, mégpedig elkülönítve egymástól. A News alkalmazás segítségével egyszerűbben össze tudod gyűjteni a kedvenc cikkeidet a netről, tudsz infókat gyűjteni, vagy beállíthatod és figyelheted az Rss csatornákat.

A Friend Streamer-nek köszönhetően pedig könnyen kezelhetővé válik a barátokkal a különféle közösségi hálózaton való kapcsolattartás. Például a twitter, a facebook profilok nagyon jó minőségben nézhetők és rém könnyű vele csiripelni, vagy kommenteket írni is.

Nagyméretű kijelzője van, amin szuper módon lehet navigálni, „lapozgatni”. Nagyon tetszett ebben a készülékben a tökéletesen éles kamera, amivel akár a netmarketinghez, társkereső profilodhoz,  vagy a blog oldaladhoz szükséges filmeket is megcsinálhatjuk és feltölthetjük a webre. Egyedivé szabható az alapképernyő is, ezen a telefonon minden a kényelem és a szórakozás jegyében.

Könnyű, elegáns, kifejezetten nőies készülék, melynek egy hatalmas hibája van: hamar elterjed, és minden magára adó nőnél ez a készülék lesz.

Részletek: www.telenor.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x