Meghosszabbították a Társadalmi Integrációs Díj pályázati...
Címlap / Karrier / Meghosszabbították a Társadalmi Integrációs Díj pályázati határidejét

Meghosszabbították a Társadalmi Integrációs Díj pályázati határidejét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

A pályázatokat olyan non-profit, közigazgatási és civil szervezetektől, vallási közösségektől, egyéni kezdeményezőktől, valamint a média képviselőitől várják, amelyek a következő országok valamelyikében vannak bejegyezve: Bosznia-Hercegovina, Csehország, Horvátország, Koszovó, Magyarország, Macedónia, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel mind a 12 országban meghosszabbították a pályázati határidőt 2010. december 15-ig.

A győztes projekteket egy húsz neves személyiségből álló zsűri fogja rangsorolni és értékelni. A zsűri tagjai mindannyian a társadalmi integráció, a civil társadalom, a politika és a média területeinek kiemelkedő szakértői.

Az értékelés első szakaszában 30 olyan szervezetet választanak ki a 12 országból, amelyek biztosan jogosultak lesznek csatlakozni a növekvő számú "legjobb projektekhez". Ezzel együtt meghívást kapnak a 2011 júniusában Budapesten tartandó díjátadó gálára.A díj összértéke 610 000 euró

A kiemelkedő pénzjutalom csak az egyik előnye ennek a díjnak. Az előválogatáson megfelelt 100 pályázat komoly publicitást kap a saját régiójában, hiszen az ERSTE Alapítvány által finanszírozott kommunikációs tanácsadók 2 éven át ezen fognak dolgozni. A pályázatok pozitív példaként felkerülnek az ERSTE Alapítvány Társadalmi Integrációs Hálózatának honlapjára is: www.socialintegration.org/network.

További információ az ERSTE Alapítvány Társadalmi Integrációs Díjáról, illetve a jelentkezés menetéről: www.integrationaward.org
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x