Legyél kicsit te is Carrie! - Tényfeltáró újságíró workshop!...
Címlap / Karrier / Legyél kicsit te is Carrie! - Tényfeltáró újságíró workshop!

Legyél kicsit te is Carrie! - Tényfeltáró újságíró workshop!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Ismered a Szex és New York c. filmet? Ismered belőle Carriet? Tudod: az a csajszi, aki újságíróként segít egy 8 milliós városban eligazodni a nőknek. Divatban, szerelemben, és egyáltalán: a Világ dolgaiban. Szeretnél Te is kicsit Carrie lenni? Nos, mielőtt elmegyek New Yorkba, előtte segítek Neked. 

A világ mára csak egy kommunikációs halmaz rendszer. Elég nehéz lehet annak megérteni, aki nem látja át. Már pedig hányan mondhatjuk el, hogy átlátjuk? Hányan mondhatjuk el, hogy tudunk is benne élni, kommunikálni?

Én tudok, mert ez a szakmám. Én tudom, hogy mit szabad beengednem és mit nem. Politikai újságíró voltam kb 20 évig. Elhiszed, hogy nem semmi labirintus fejtegető vagyok?

1000 egyforma labirintus- egyféle gondolkodás!
A labirintusok pedig egyformák. Akár szerelemről, akár politikáról, akár a napi életünkről van szó. De egy közös benne: Fel kell tárnunk a TÉNYEKET, nem szabad mindent misztifikálni, mert egy mai ember egyszerre kell, hogy tényszerű, objektív ember legyen, és közben szenzitív, ezoterikus síkon is értő lényként is.


Nos, van rá három napunk, hogy megtanuljuk, hogy ezeket mikor, és hogyan alkalmazzuk. Hogy megtanuljuk, mi a TÉNY, és a misztikum között a különbség. Hogy mikor menj jósnőhöz, és mikor nézz a tükrödbe, a lelkedbe inkább. Hogy mik azok a TÉNYEK, amikre neked kell odafigyelned, mert életed legnagyobb pillanatit fedezheted fel bennük – a velük járó tanulságokkal együtt.

A mai nő játékos is. Ezért 3 nap alatt játszunk is. Ha akarod, akkor te lehetsz Carrie, ha akarod, te lehetsz az, akiről magadnak sem mertél beszélni. És megnézzük: valóban jobb lenne-e az álomvilágod, vagy az a jó, amiben most élsz.

Nos, ha van kedved erre a 3 napos kalandra, akkor tarts velem. És ha jót játszunk, még újságíró is lehetsz a végén, aki a 3 nap tanulságait Magyarország egyik legjobb női portáljára, - a Harmonetre -  is megírhatja. Mint Carrie.


Én várom, hogy találkozzuk!

Itt találod a részleteket, csatlakozz, ha jönni szeretnél!
Tényfeltáró újságíró workshop – újságíróknak, bloggereknek és bárkinek, aki szeret írni! Augusztus 5 -6- 7-én.

Üdvözlettel:
Horváth Margit
Telefon: 20 233 68 05 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4443 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x