Annyira vagy sikeres amennyire őszinte vagy és amennyire szeretni...
Címlap / Karrier / Annyira vagy sikeres amennyire őszinte vagy és amennyire szeretni tudsz!

Annyira vagy sikeres amennyire őszinte vagy és amennyire szeretni tudsz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Sikeres vagy? Tudod valójában mi az igazi siker? Akármennyit is gondolkodtam a megfogalmazásán, nem jutottam ennél többre: szeretsz, adsz, magad adod, természetes vagy és viszontszeretnek. Ez az ami csakis belülről fakadhat és szorgalmasan dolgozni kell rajta. Mekkora siker például az, hogy kigyógyulsz egy betegségből, megoldasz egy nehéznek tűnő élethelyzetet, helytállsz valamiben, felneveled a gyerekeidet, végigcsinálsz naponta másfél óra testedzést, megtanulsz egy idegen nyelvet, ételt adsz a családodnak, fenn tudod tartani a lakásodat, számíthatnak rád a barátaid, szeret a kedvesed? Hatalmas siker, ez mind csodás és valódi! 

Mint mindent, a sikert is félreértelmezik. Itt egy aktuális példa arra hogy hogyan:
A talmi csillogás, a tárgyakkal való dicsekvés, hogy csak egy példát említsek, a piramisrendszerre épülő álcégek álvezetőinek ellenőrizhetetlen pénzügyi nagyotmondásai és tárgyakkal való dicsekvései nem egyenlők a sikerrel, bár magukat szeretik ünnepeltetni és sikeresnek kikiáltatni, ők is tudják hogy keserű és hamis amit hirdetnek és amit ígérnek. Ahhoz hogy ott “sikeres” legyen bárki is, vagyis az ő értelmezésükben magas minősítést szerezzen, hatalmas üzleti hálózatot harácsoljon maga alá vagy mellé, bizony le kell paktálnia az ördöggel és el kell adnia a lelkét. 


Ezért nem lesz sikeres a becsatlakozók zöme, hiszen ők alkalmatlanok ismerősök és ismeretlenek állandó zaklatására és a törtetésre. Rendezhetnek siker-napokat vagy heteket, valójában az álsikereseknek tapsol a tömeg akik az álsikeresek szerint nem sikeresek hiszen nem a felcicomázott színpadon ugrálnak hanem csak "sima" nézők akiknek az a dolga hogy reménykedjenek abban hogy majd egyszer elérik azt az álboldogságot, hogy passzív jövedelemmel mindenféle olyan tárgyakat (autókat, házakat) vásárolhatnak amelyekről a sikernapokon videókat vetítenek nekik. Amit az üresség hív életre, az hamar széthullik, mert nincs benne valódi élet, sem lélek. Nincs az az őszintétlen dolog amit az Univerzum halálra ne ítélne. A siker nem egyenlő a boldogsággal. A sikert a boldogság és a harmóniára való törekvés, például a munkád szeretete hívja életre,  kell hozzá a vasszorgalom és az is hogy őszinte legyél. Ne titkolj el semmit és ne hazudj! Magadnak se hazudj! Egyik ismerősöm panaszkodott  hogy egész nap rosszul érzi magát. Persze hogy rosszul érzi magát, amíg rossz úton jár és amíg nem hallgat az érzéseire, amíg nem cselekszi azt amit a legbenső hangja diktál.

Magadon is dolgozni kell, művelni az elméd és csiszolni az érzékelésed. Meg kell tanulni kivetni magadból a rosszat és nem szégyellni például azt hogy rendszeres munkád van amelyet szeretettel és örömmel végzel, hogy nem iszol alkoholt, kávét, nem dohányzol elfordulsz a hazugoktól, a negédeskedőktől, az érdekemberektől. Légy büszke arra ha tiszta életet élsz vagy arra is ha erre törekszel és a tisztulás útján vagy.Siker és energiák

Ne felejtsd el hogy lógó orral, pesszimistán, erőtlenül, kedveszegetten, lehajtott fejjel senki nem lehet sikeres. Gondolkodtál már azon hogy amikor mélyponton vagy annak mi lehet az oka? Segítek megválaszolni a kérdést: olyankor energiahiányod van és ezért nem vagy a helyeden. Nem tudsz helytállni. Ezért nem is érezheti magát sikeresnek az, akinek energiahiánya van. Az elhatározáshoz is energia kell, és a tettekhez is bátorság. Aki szeret élni, az szeret tapasztalni, elsősorban jót. A rossz tapasztalatokat jobb minél előbb letudni és a leckéket hamar megtanulni. Akinek szerencséje van, minél előbb rossz helyzetekbe is kerül, értem ezalatt azt hogy életútjának korai szakaszaiban keveredik szenvedések által tanító helyzetekbe. Egyre többen vannak akik nem félnek segítséget kérni, “lelkizni” és panaszkodás helyett a jó helyről érkező gyakorlati tanácsok megfontolására összpontosítanak. Mindenhez szorgalom kell! Ha nem fektetsz be elég munkát valami megalkotásába, elvégzésébe, nem áldozol magadból eleget, nem kötelezed el magad a szíved vágyai mellett és amellett amit vagy akit szeretsz, bármilyen ügyed vagy kapcsolatod bukásra van ítélve. Van egy mondás, mely szerint amivel nem foglalkozol az megáll, ami megáll az előbb vagy utóbb meghal. Minden jó helyre és jól befektetett energiának biztos hozadéka van, ha nem is azonnal de látható eredmények jönnek. Saját életutamon is ezt tapasztalom, rendkívül jó érzés és magabiztosságot is ad. Többszörös erővel és hatással érkezik hozzám is vissza az a sok szeretet, figyelmesség amelyet sikeresen működtetek,a szívemből, a tiszta gondolataimból.

Nagyon sok igazi sikert kívánok mindenkinek!

Ujfalusi Márta
www.leleklato.eoldal.hu

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x