Nőies karrier? Igenis létezik!
Címlap / Karrier / Nőies karrier? Igenis létezik!

Nőies karrier? Igenis létezik!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

"Te ehhez úgyis gyenge vagy!" "Nem lesz időd a gyerekekre..." "Inkább maradj csak otthon, jó?" Ezek a mondatok ismerősen csengenek a legtöbb hölgy számára, sokuk akár személyesen is kerülhetett már olyan helyzetbe, amikor azzal szembesítették, hogy női mivoltából kifolyólag nem bíznak rá egy komoly feladatot, illetve alulértékelik képességeit a munka hatékony elvégzése kapcsán, vagy éppen két olyan fontos cél közül kényszerült választani, mint a gyermekvállalás és a karrierépítés. 

Kétségtelen, hogy a két nem olykor egészen eltérő módon kénytelen helyt állni a munkaerő piacon: más problémák és élethelyzetek merülhetnek fel esetükben, ám az semmiképp nem elfogadható hogy ezekből a különbségekből adódóan bárkinek is le kelljen mondania céljainak megvalósításáról.


A HVG Állásbörze szervezőinek célja, hogy a rendezvény minden látogatója számára megfelelő minőségű és mennyiségű karriertámogató szolgáltatást biztosítson, ezért került kialakításra a Női KarrierSarok, amelynek keretein belül középpontba kerülnek azok a tényezők, amelyek egy nő sikeres és harmonikus életét meghatározzák:
  • Női Karrier útvonal: Az állásbörzén számos kiállító egyre nagyobb hangsúlyt fektet a női karrierutat érintő célkitűzések és megoldások kidolgozására. Ezért állt össze a kifejezetten nőknek szóló útvonal a rendezvényen, amely összefogja a kiemelkedő női programokkal rendelkező vállalatokat. Ezek a munkák egy erre a célra kialakított állásfalon találhatóak.
  • Protokoll-, stílus- és sminktanácsadás: Nőies megjelenés a kemény munka világában? A szakmai felkészültség mellett a megnyerő külső is számít! Az Effemine stílus- és protokoll-gyorstalpalója segít kiválasztani ruhatárunk megfelelő darabjait, amelyekben magabiztos lehet a megjelenés az állásinterjún is, valamint az AVON sminktanácsadói bemutatják, milyen az ideális munkahelyi make-up.
  • EQ – a nők erőssége: Az érzelmi intelligencia, azaz EQ nagyon fontos tényező lehet a pályaválasztásnál, az álláskeresésnél, vagy a munkahelyi kihívások megoldásában. Jó hírünk van: a nőknek ezek a készségei általában magasabbak! A Női KarrierSaroknál képzett pszichológusok segítségével tárhatják fel az érdeklődők EQ szintjüket.
  • Gyermekkel az állásbörzén? Ez sem gond! Ha nincs lehetőség a gyermeket másra bízni, a Micimackó Gyermekmegőrző képzett babysitterei térítésmentesen vigyáznak rá.
  • A női élet egyensúlya: Otthon, vagy munkahely? A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány megoldásokat kínál annak érdekében, hogy nőként ne kelljen lemondaniaz élet egyik lényeges színteréről sem.



12. HVG Állásbörze
2013. február 26-27 10:00-18:00
SYMA Rendezvényközpont


A rendezvényről további információk érhetőek el a honlapon: www.hvgallasborze.hu


Kép: stockimages - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2685 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x