A rugalmas munkavégzés serkenti a kreativitást
Címlap / Karrier / A rugalmas munkavégzés serkenti a kreativitást

A rugalmas munkavégzés serkenti a kreativitást

Forrás: Morpho
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A Regus legújabb felmérése szerint a magyar válaszadók közel háromnegyede véli úgy, hogy a rugalmas munkavégzés feltétele a produktivitás növelésének. 

A munkaterek globális szolgáltatójának 95 ország több mint 20 000 üzleti vezetőjének részvételével készült felmérése megállapította, hogy a rugalmas munkavégzés nem csupán a kihasználatlan irodahelyiségek és az ingázások csökkentésével járul hozzá a termelékenységhez, hanem segít a munkavállalók hatékonyságának növelésében is. A válaszadók úgy vélik, hogy a rugalmas munkavégzés támogatja a nagyobb felelősségtudat kialakulását, valamint javítja a döntéshozó és kreatív készségeket.


A felmérés legfontosabb eredményei:
  •  A magyar válaszadók 74 százaléka gondolja úgy, hogy a rugalmas munkavégzés növeli a produktivitást.
  • 75 százalékuk szerint a rugalmas munkavégzés nagyobb felelősségtudat és jobb időbeosztás kialakulását eredményezi.
  • A megkérdezettek 63 százaléka szerint javítja a döntéshozatal minőségét, 59 százalékuk szerint pedig a gyorsaságát is.
  • 76 százalékuk egyetért azzal, hogy a rugalmas munkavégzés serkenti a kreativitást, valamint 73 százalék szerint kedvez a nyereséges üzleti kapcsolatok kialakításának is.

Katerina Manou, a Regus regionális igazgatója az eredményekkel kapcsolatban megjegyezte: "Nem meglepő, hogy egyre több nemzetközi nagyvállalat támogatja a rugalmas munkavégzést, hiszen rendkívül költséghatékony eszközt jelent a produktivitás növelésére. Ez a kedvező hatás számos tényező együttes eredménye, az időmenedzsment javulásától kezdve a stressz csökkenéséig. Tekintve, hogy a rugalmas munkavégzés az irodahelyiségek kihasználatlanságát is csökkenti, egy olyan megoldást kínál a vállalatok számára, amely mindenki számára előnyös."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 929 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x