A siker labirintusa
Címlap / Karrier / A siker labirintusa

A siker labirintusa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

A siker élményének megtapasztalásához szinte mindig rögös út vezet. Akkor is, ha az utunk a belső tiszta szándék megszületésétől kezdve "kifele" vezet, illetve akkor is, ha ezt a fajta megtapasztalást a külvilágtól befelé haladva igyekszünk elérni. Kicsit olyan ez az út, mint egy labirintus, ahol felbőszült Minotauruszok hadával hoz össze minket a jó, vagy éppen a rossz sors. Mintha nem lennének elegen a belső diszharmónikus kilengéseink, a külvilág is mindig tartogat meglepetéseket. Ezekre nem csak fel lehet készülni, hanem kell is. Én most egy nagyon egyszerű vizualizációs gyakorlatot mutatok be nektek, arra az esetre, ha a siker útján, megjelennének azok a vérszívók, akiket az egyszerűség kedvéért lehet akár dementoroknak is nevezni. 

Ők lehetnek kollegák, úgymond barátok, családtagok, vagy csak egyszerűen a szexuális kielégítetlenségből fakadó irigyek iskolapéldái. Ezer arcot ölthetnek.

Először azt kell, hogy megértsd, hogy ez teljesen természetes. 

Kár ellene hadakozni, meg kell tanulni védekezni. A legjobb védelmi eszközöd – és most tessék megkapaszkodni – az egód. A legjobb barátod, nem véletlenül kaptad, nem véletlenül csiszolgatod, vagy éppen bontogatod, illetve ismerkedtek már évek óta. A másik te. Csak ne ess át a ló túlsó oldalára, az egód az eszközöd, téged szolgál, téged véd, ha a szükség úgy hozza, és nem fordítva.


Tessék ezt úgy elképzelni, mint egy éjszakai fényforrást, amelyre megindulnak a bogarak, vérszívók, mindenféle éjszakai lények, akiknek jelenléte minden csak nem kellemes. Mikor a sikeres éned felfényesítése zajlik, minél erősebb a belső fényed, annál többen jönnek. Ilyenkor egy fénykerítéssel körülölelt elektromos szúnyogírtó Isteni ajándék tud lenni. Na, ez nem olyan szakirodalomban sem szereplő ritka fénykard- szerűség, amit még senki sem látott és hallani is csak kevesen hallottak róla, hanem az a végtelenül egyszerű szerkezet, ahol egy fényforrást körülölel a nyári éjszakák sötétjében egy ilyen elektromos valami, ami rá is olvasztja a rácsra azokat a betolakodókat akik a fényre gyűlnének. Csak nem tudom a hivatalos nevét. Legyen neked is egy ilyen kapcsolód, egy ilyen szerkezeted, ezzel elkerülheted, hogy a vérszívók által kiváltott kellemetlen hatásokra fordítsd azt a szellemi energiát, amivel értéket is teremthetsz.

Van egy olyasféle mondás, hogy a farkasok álmát nem zavarja meg a bárányok sírása. Sokan mondják, hogy ezeket észre sem kell venni. Nem is fogod észrevenni, de ez idő és rengeteg türelem, és ha addig sem szeretnél a vérszívók áldozata lenni, tudnod kell cselekedni. Kézremegés nélkül.

Azt is sokan mondják, hogy szabadulj meg az egódtól, hogy az rossz és káros, és pusztító. Általában azok, akik ezeket a tanokat szajkozzák, fent ülnek a Himaláya tetején és baromira összhangba vannak önmagukkal és a világmindenséggel, elmormogják a kis mantráikat, aztán lótuszülésben megváltják a Világot. Szerintem a Hungária körút hétfő reggel 8-kor már számukra is tartogatna kihívásokat.

Lépj rá a siker útjára, melynek kezdőpontja egészen pontosan ott van, ahol TE – MOST állsz.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1835 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x